MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Kidzmondo Yaz Kampı İle Çocuklar İstanbul Aydın Üniversitesi’nde
Kidzmondo Yaz Kampı İle Çocuklar İstanbul Aydın Üniversitesi’nde

İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Türkiye’nin ilk çocuk şehri KidzMondo ile yaptığı işbirliği kapsamında KidzMondo Yaz Kampı’nın ‘Güzel Sanatlar Gezisi’ne İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliği yapacak. Çocuklara gezide İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Eğitim Fakültesi öğrencileri rehberlik edecek.

 

 

İstanbul Aydın Üniversitesi ve KidzMondo Trump İstanbul arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında İstanbul Aydın Üniversitesi artık birbirinden etkili programlarıyla çocuklarla KidzMondo’da buluşacak. Çocukların eğlenerek öğrendiği, meslekleri deneyimlediği KidzMondo’da İstanbul Aydın Üniversitesi de çocuklara üniversite eğitiminin önemi anlatacak, eğitim bilincini aşılayacak. İstanbul Aydın Üniversitesi KidzMondo Yaz Kampı’nın ‘Güzel Sanatlar Gezisi’ne de ev sahipliği yapacak.

 

 

Üniversite eğitimini çocuklara aşılamak, eğitim bilincini aktarmak ve alacakları eğitim doğrultusunda gerçek hayatla orantılı olarak tema park alanında daha fazla imkana sahip olacaklarını göstermek amacıyla KidzMondo’nun Yaz Kampı çalışmaları doğrultusunda düzenleyeceği Güzel Sanatlar gezilerine Haziran ayı itibariyle İstanbul Aydın Üniversitesi ev sahipliği yapıyor. Eylül ayında ise  4-14 yaş arası çocuklara mesleklere yönelik verilecek eğitimler için, üniversitenin akademik kadrosu ve lisans öğrencileri  ile birlikte bir eğitim programı hazırlanıyor. Güzel Sanatlar, Eğitim, İletişim ve Medya, Sağlık ile İşletme alanlarından oluşan eğitimlerin yüksek lisans ve doktora programları için de çocuklara eğlenceli eğitimler verilecek. KidzMondo’da eğitimlerinde çocuklara İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Eğitim Fakültesi öğrencileri rehberlik edecek.

 

 

Yaptığı işbirliği sonucunda küçük yaştaki çocuklarla tanışarak yüksek öğrenim algısını çocukların akıllarında yer edecek, lisans ve yüksek lisans eğitiminin gündelik hayattaki başarısını desteklediğini gösterecek ve üniversitenin Eğitim Fakültesi öğrencilerine yeni nesil eğitim ortamlarında staj yapma imkanı sunacak olan İstanbul Aydın Üniversitesi, öğrencilerine alternatif mekanlarda  tamamen problem tabanlı çalışmalar yapma ve yaşayarak öğrenme şansını da sunmuş olacak.

📆 22 Haziran 2015 Pazartesi 09:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR