MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Sağlık, Toplum » KREŞ ÖĞRENCİLERİNE SKOLYOZ VE DÜZTABAN TARAMASI YAPILDI
KREŞ ÖĞRENCİLERİNE SKOLYOZ VE DÜZTABAN TARAMASI YAPILDI

Çocuklara yönelik hassasiyetini her fırsatta dile getiren ve “Her mahalleye bir kreş” projesi ile kreş sayısını 1’den 11’e çıkaran Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde çalışmalarını sürdüren Kreşler Müdürlüğü, Kartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde skolyoz ve düztaban taraması yaptı.
kreş 2

 

Kartal Belediyesi Kreşler Müdürlüğü’ne bağlı; Gümüşpınar, Soğanlık Orta Mahalle, Soğanlık Yeni Mahalle, Hürriyet, Cumhuriyet 1-2, Atalar Merkez, Atalar Şube ve Begüm Yavuz kreşlerinin 6 yaş öğrencileri, skolyoz ve düztaban taramasından geçirildi.

 

Soğanlık Orta Mahalle Kreşi’nde gerçekleştirilen taramaya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra;  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Adnan Konal, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay,  Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel katıldı.

 

Skolyoz ve düztaban taraması, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Adnan Konal tarafından yapıldı.

 

“Çocukların sağlığı önceliğimizdir”

 

Başkan Altınok Öz, sağlık taramasının ardından: “Bu yaşlarda bu tip hastalıkların tespit etmemiz halinde, tedavileri daha kolay oluyor. Kartal Belediyesi olarak çocukların sağlığı önceliğimizdir. Öte yandan Ağız ve Diş Sağlığı merkezlerimizde de çocuklarımızın kontrollerini gerçekleştirerek ileride oluşabilecek ortodonti sorunlarını tespit edip önlem alıyoruz. Kartal Belediyesi olarak çocukların sağlığına önem veriyoruz. Önem vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

 

Minikler, dağıtılan hediyeler sayesinde eğlenceli zaman geçirdi.

 

Taramanın ardından; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Op. Dr. Adnan Konal’a, katkılarından dolayı Kartal Plaketi verdi. Adnan Konal da çocuklara yönelik çalışmalarından dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür etti.

 

 

Galeri
📆 09 Kasım 2015 Pazartesi 10:02   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR