MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kreş Personeline Yönelik “Okullarda İç Çevre Kalitesi” Eğitimi
Kreş Personeline Yönelik “Okullarda İç Çevre Kalitesi” Eğitimi

Kreş Personeline Yönelik “Okullarda İç Çevre Kalitesi” Eğitimi

Bünyesinde bulundurduğu 15 kreş ile alanında lider olan Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü, 6 Eylül itibariyle başlayacak yüz yüze eğitim öncesi kreş sorumluları ile öğretmenlere yönelik önemli bir eğitim semineri düzenledi.

“Okullarda İç Çevre Kalitesi” adını taşıyan ve çevrimiçi olarak gerçekleştirilen eğitim seminerinde; Prof. Dr. Sait Cemil Sofuoğlu, Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Doç. Dr. Ziya Haktan Karadeniz ve Doç. Dr. M. Zeki Yılmazoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Yeni eğitim öğretim yılı öncesi kreşli miniklerin Covid-19 riskinden korunması ve kreşlerdeki iç çevre kalitesinin yükseltmesi amacı ile verilen seminerde kreş öğretmenleri ve sorumlularına önemli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Moderatörlüğünü Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Yönetim Kurulu Başkanı Meriç Sapçı’nın yaptığı seminerde konuşmacılar; okullarda iç hava kalitesi ve yönetimi, okullarda kirletici kaynaklar, iç hava kalitesi temel bileşenleri, ısıl konforunun öğrenci sağlığı ve akademik başarı üzerine etkisi, iklimlendirilen ortamlarda ısıl konforu için gerekli şartlar ve mevcut uluslararası standartlar, ısıl konforun öğrenci performansı ve sağlığı üzerine etkisi, okullarda havanın etkin dağılımı, havalandırma verimi ve havanın yaşı, kişisel havalandırma sistemleri, okullarda bulaş için risk analizi ve havalandırma ile bağlantısı, Covid-19 kapsamında okullarda alınabilecek önlemler, havalandırma ve bulaş riski konularını kreş sorumluları ve öğretmenler ile paylaştı.

Eğitimin sonunda katılımcılar sorularını uzmanlara yönelterek merak ettikleri konular hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu.

📆 04 Eylül 2021 Cumartesi 00:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR