MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » KST Resim Atölyesi küçük öğrencilerinin eserlerini sergiliyor
KST Resim Atölyesi küçük öğrencilerinin eserlerini sergiliyor

“Kış sezonunu resim sergisiyle kapatan Kartal Sanat Tiyatrosu, alternatif yaz okuluyla çocuklara yaz tatilini verimli bir şekilde değerlendirme olanağı sunuyor”

 
Kartal Sanat Tiyatrosu, 2013-2014 sezonunda sanat atölyelerine katılan öğrencilerini mezun ederken, kapanışı resim sergisi ile yapıyor. 1 Haziran Pazar günü drama, müzik ve bale atölyelerine katılan minik öğrenciler, yıl boyunca öğrendiklerini bir performans ile izleyicilere sunmuşlardı. Aileleri ve arkadaşları tarafından sahnede izlenen çocuklar, büyük beğeni toplayarak sanat aktivitelerinin kazanımlarını canlı performansları ile gösterdiler.

unnamed

Resim öğretmeni Müyesser Üstün eğitmenliğinde resim becerilerini geliştiren çocuklar ise, 7 Haziran Cumartesi günü Kartal Sanat Tiyatrosu’nda açılacak sergi ile eserlerini sergileyecekler. Sezon boyunca devam eden resim atölyesine devam eden öğrenciler, karakalem ve çeşitli boyama teknikleriyle yarattıkları desenleri, izleyicilerin beğenisine sunuyorlar.
Kış sezonunu sahne performansları ve resim sergisi ile kapatan Kartal Sanat Tiyatrosu, yaz için de alternatif bir Yaz Okulu programı hazırladı. Sanat ağırlıklı olan yaz okulunda da çocuklar dramadan müziğe, resimden sinemaya çeşitli sanat dallarını tanıyıp yeteneklerini keşfederken, bir yandan da sportif faaliyetler ve İngilizce eğitimi gibi kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmalardan da yararlanacaklar.

Galeri
📆 06 Haziran 2014 Cuma 11:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR