MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, YEREL YÖNETİMLER KİTAP VE KÜLTÜR FUARI’NDA
KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ, YEREL YÖNETİMLER KİTAP VE KÜLTÜR FUARI’NDA

Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Yerel Yönetimler Kitap ve Kültür Fuarı’nın açılışı  Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın katılımıyla yapıldı.

 

Fuarın açılışında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Mevlüt Uysal, geçmişte belediyecilik denildiğinde cadde, yol ve kaldırımların düşünüldüğünü, onlarla ilgili çalışmaların belediyecilik faaliyeti olarak görüldüğünün belirterek, “Ama devamında gördük ki kültür ve eğitim de belediyecilik adına olması ve yapılması gereken bir iştir” dedi. Uysal, Marmara Belediyeler Birliği olarak ilk defa bir kitap ve kültür fuarına gerçekleştirdiklerini söyledi.

İBB BAŞKANI MEVLÜT UYSAL STANDI ZİYARET ETTİ

Konuşmaların ardından fuara katılan belediyelerin başkanları toplu olarak Kitap ve Kültür Fuarı’nın kurdelesini birlikte kesti.  Kültür ve sanat alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Küçükçekmece Belediyesi’ de fuarda stant açtı. İBB Başkanı Mevlüt Uysal Küçükçekmece Belediyesi’nin standını, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu eşliğinde gezdi. Küçükçekmece Belediyesi tarafından kitap haline getirilen yayınların sergilendiği standa vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Fuarda; 26 kurum, 26 özel yayınevinin stantları bulunuyor. Fuarda ayrıca “Geçmişten Günümüze Yerel Yönetim Yayınları”, “Siyah Beyaz İstanbul” ile “Kitap ve İnsan” konulu sergiler de yer alıyor.

 

7 Ek

📆 15 Aralık 2017 Cuma 20:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR