MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » KÜÇÜKÇEKMECE’DE KEYİFLİ RAMAZAN AKŞAMLARI BAŞLIYOR
KÜÇÜKÇEKMECE’DE KEYİFLİ RAMAZAN AKŞAMLARI BAŞLIYOR


KÜÇÜKÇEKMECE’DE RENKLİ RAMAZAN AKŞAMLARI 

Küçükçekmece Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini kültürel ve sanatsal faaliyetlerle taçlandırıyor. Küçükçekmece’de keyifli Ramazan akşamları Fevzi Çakmak Meydanı’nda başlıyor.

10 Mayıs Cuma akşamı saat 21.00’de başlayacak olan etkinlikler kapsamında sahnelenecek Orta Oyunu, Kukla Gösterisi, Meddah ve Gölge Oyunu izleyenlere Ramazan’ın ruhunu yansıtacak. Kutsal ayın geleneksel atmosferi, geleneksel seyirlik oyunlar ve ünlü isimlerin sahne alacağı keyifli Ramazan akşamlarında yeniden can bulacak. 

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK

Konserlerle renklenecek akşamlarda İlhan Şeşen, Ahmet Özhan, Bekir Ünlüataer, Güzin Değişmez ve Nida Ateş’in de aralarında bulunduğu pek çok sanatçı sahne alacak. İlçedeki mahallelerden etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. 

BEŞ NOKTADA İFTARİYELİK İKRAMI

Ramazan ayı boyunca ilçedeki beş noktada vatandaşlara iftariyelik ikramı yapılacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ve seyahat halinde olup iftara yetişemeyenler için başlatılan hizmet,  Sefaköy ve Cennet metrobüs durakları, Küçükçekmece Meydan, Atakent Arena Park AVM önü, Marmaray Halkalı İstasyonu’nda Ramazan ayı boyunca devam edecek. 

BAŞKAN ÇEBİ’DEN DAVET

Ramazan ayının tüm insanlığa huzur ve bereket getirmesini temenni eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirmek ve bu kutsal ayı hep birlikte solumak adına Küçükçekmeceliler ve tüm İstanbulluları Fevzi Çakmak Meydanı’na davet ediyorum” diye konuştu.8 Ek

📆 09 Mayıs 2019 Perşembe 13:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR