MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kurtlar Vadisi’nin “Ömer Babası” Ramazan gösterisiyle büyülüyor
Kurtlar Vadisi’nin “Ömer Babası” Ramazan gösterisiyle büyülüyor

 Maltepe Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında, gezici TIR’la mahalle mahalle dolaşan Kurtlar Vadisi dizisinin “Ömer Babası” Emin Olcay ve ekibinin gösterisi, izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşatıyor.  

SAHNE GÖSTERİLERİ, NEY VE EBRULİ

Emin Olcay ve eşi Hayat Olcay’ın sanat atölyesi, Ramazan ayı boyunca belediyenin gezici TIR projesi kapsamında, ilçe genelindeki 14 ayrı noktada gösteri düzenleyecek. Birbirinden ilginç sahne gösterileri, ney dinletisi, Mevlana’nın hayatından kesitleri de içeren müzikal gösteriyle beraber ebruli sanatının inceliklerinin de anlatılıp gösterildiği “Nefesinle Nefsin Doydu mu?” adlı etkinlik, Ramazan ayı boyunca Maltepe’nin mahallelerinde devam edecek. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, ünlü sanatçının büyük ilgi ile izlenen gösterilerini yakından takip ediyor. Kılıç, ünlü sanatçının ve eşinin gösterisinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Bu etkinlikle Maltepe’de Ramazan’ın ruhunu yaşatıyoruz” dedi.

FİNAL GÖSTERİSİ 26 TEMMUZ’DA

Maltepe Merkez Meydanı’ndaki gösteriyle perdelerini açan Emin Olcay’a, ebru sanatında Ali Saraç, neyde Emrah Olcay, dansta Eylem Olcay, dans-vokalde Özlem Yaşar, bağlama-kemanede Özgür Yaşar ve gitarda Serdar Arslantaş eşlik ediyor. 26 Temmuz’a kadar izlenebilecek olan etkinlik Maltepe Merkez Meydanı’nda yapılacak final gösterisiyle sona erecek.

📆 01 Temmuz 2014 Salı 10:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR