MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum » Leyla Bilen’in Beklenen Kitabı Raflarda!
Leyla Bilen’in Beklenen Kitabı Raflarda!

Profesyonel koç, eğitmen ve İK Danışmanı Leyla Bilen’in ‘’Kaderinizin Rengi Karakterinizde Gizli’ adlı ilk kitabı, Tara Kitap’tan yayınlandı. 25 sorudan oluşan ‘Renkli iletişim ve etkileşim anketi’ ile başlayan kitap, önce karakter renginizi belirliyor, sonra sizi sıra dışı bir yolculuğa çıkartıyor.

 

 

Karakterinizin de bir rengi olduğunu biliyor muydunuz? Evet, kıyafetlerimiz, tenlerimiz gibi karakterlerimiz de bir rengi var. Peki, siz ‘ateşli ve güçlü bir kırmızısı mısınız’ yoksa ‘çılgın ve heyecanlı bir sarı mı? ‘Sakin ve sadık bir yeşil mi’; ‘Mükemmeliyetçi ve detaycı bir mavi mi?’’ Profesyonel koç, eğitmen ve İK Danışmanı Leyla Bilen’in kaleme aldığı ‘Kaderinizin Rengi Karakterinizde Gizli’ kitabı bu sorulara cevap veriyor ve karakter renginizden yola çıkarak çok çarpıcı analizler yapıyor.

 

 

‘’Kaderimizin başrolü olan karakterinizin rengini öğrenmek ve yaşamınızı bilinçli bir biçimde renklendirmek adına kalemime ve karakteristik gelişim alanındaki paylaşımıma hoş geldiniz’’ diye başlayan kitapta, Leyla Bilen’in binlerce kişi üzerinde uyguladığı anket ve yaptığı gözlem çalışmalarının renk-karakter sonuçları yer alıyor. Kitapta ayrıca ‘Hızlı ve öfkeli liderler’, ‘Coşkulu motivatörler’, ‘Enerjik ilham perileri’ ve ‘İşbirlikçi yardımseverler’ gibi ilginç başlıklar da bulunuyor.

📆 05 Ekim 2015 Pazartesi 14:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR