MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepe Belediyesi’nin tematik yaz okulu başladı
Maltepe Belediyesi’nin tematik yaz okulu başladı

Maltepe Belediyesi’ne bağlı Cumhuriyet Bilim ve Düşler Merkezi’nde 7- 10 yaş aralığındaki Maltepeli çocuklara yönelik yaz okulu başladı.

Tematik yaz okulunda Maltepeli çocuklar eğlenirken öğreniyor, yaratıcı atölyelerle yeteneklerini geliştiriyor. Yaratıcı yazarlık ve sinemadan İngilizce ve İtalyanca derslerine, deniz altı yaşamından, geleneksel çocuk oyunlarına, eğlenceli matematik ve deneylerden, ev ekonomisi ve iş eğitimine birbirinden renkli aktivitelerin ve gezilerin yer aldığı okula Maltepeli çocuklar büyük ilgi gösteriyor.

Veli Sinem Çavuş yaz okuluna çocuğunu ilk kez gönderdiğini belirterek  “Okullar tatile girdiğinde çalışan anne baba olduğumuz için  çocuğumuza bakıcı tutmak ya da aile büyüklerimize bırakmak zorunda kalıyorduk. Bu süreçte çocuklarımız çok sıkılıyordu fakat şu an yaz okuluna çocuğum sıkılmadan severek geliyor.” dedi.

Yaz okulunun uygun maliyetli olduğunu ve saat aralığının da çok uzun saatler sürmediğini ifade eden Çavuş, “Çocuğumun ne kadar saat yaz okulunda kalacağı konusunda tereddütlerim vardı fakat verilen program çok detaylı. 4 haftalık bir program verdiler. Programda her şey günü gününe, saati saatine yazıyor. O yüzden gönlüm rahat çocuğumu buraya yolluyorum.” diye konuştu.

KAPSAMLI EĞİTİM VERİLİYOR

Öğretmen Gül Öztürk ise yaz okulunda kapsamlı bir eğitim verdiklerine değinerek “Çocuklarımız derslere severek ve ilgiyle katılıyor. Velilerimiz güvenle, mutlulukla çocuklarını bize emanet ediyorlar. Aynı güven ve mutlukla çocuklarını bizden alıyorlar. Biz mutluyuz, velilerimiz mutlu. Merkezde herkes için bir şeyler var. ” diye konuştu.  Yaz okulu 26 Temmuz’a dek devam edecek.

📆 10 Temmuz 2024 Çarşamba 11:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR