MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Maltepeli kadınlar “boğaz” turunda
Maltepeli kadınlar “boğaz” turunda

Halaylar ve türkülerle Boğaz’ın keyfini çıkardılar

 

Maltepe Belediyesi’nin, kadınlara yönelik düzenlediği boğaz turu başladı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın da eşlik ettiği boğaz turunun ilk gününde ilçedeki kadınlar, hem denizin tadını çıkardı, hem de doyasıya eğlendi.

 

Boğaz turunun ilk konukları, Zümrütevler ve Esenkent Mahallesi sakinleri oldu. . Mahalle muhtarlıkları önünden otobüslerle tekneye götürülen kadınlara, güneşten korunmaları için şapka hediye edildi. Hem İstanbul’un tarihi güzelliklerini gören, hem de denizle buluşan kadınlar, Mehtap Meral ve ekibinin şarkılarına eşlik edip, gönüllerince eğlendi. Tur boyunca kadınlara çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

 

KADINLARA EŞLİK ETTİ

 

Belediye ekiplerinin özel programlarla halkı da bilgilendirdiği turda, kadınların keyfine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da, kısa bir süre eşlik etti. Tura katılan kadınlara tek tek hoş geldin diyen Kılıç, “Kadınlarımız sürekli evdeler, sürekli iş güçle uğraşıyorlar. Bizler de kadınlarımızı bu stresli ortamdan biraz çekebilmek için bu turu düzenledik. Bu tur, aslında kaynaşmamıza, birlikteliğimize ve ilçede yeşertmek istediğimiz sevgi ortamına da katkıda bulunacak. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

HER GÜN İKİ AYRI MAHALLE

 

8 gün sürecek boğaz turları kapsamında, her gün iki ayrı mahalleden kadınlar tekneyle boğaza açılacak. Tur kapsamında cumartesi günü Gülsuyu ve Yalı, pazar günü Altıntepe ve Aydınevler, pazartesi Feyzullah ve Gülensu, salı Bağlarbaşı ve Girne, çarşamba İdealtepe ve Büyükbakkalköy, perşembe Çınar ve Başıbüyük, cuma Cevizli ve Altayçeşme ile cumartesi Küçükyalı ve Fındıklı mahallelerinde oturan kadınlar denizle buluşacak.

📆 22 Mayıs 2015 Cuma 17:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR