MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Magazin, Manşet, Toplum » MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL’UN FRAGMANI YAYINLANDI
MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL’UN FRAGMANI YAYINLANDI

MANDIRA FİLOZOFU’NUN SAYI TOTEMİ

MANDIRA FİLOZOFU, SAYI GELENEĞİNİ BOZMADI

 

13 Mart’ta vizyona girecek olan yılın merakla beklenen filmi Mandıra Filozofu İstanbul’un fragmanı yayınlandı. Fragmanın paylaşım saati ise bir hayli dikkat çekiciydi.

 

2014 yılının en çok konuşulan filmlerinden biri olan ve büyük bir gişe başarısına imza atan “Mandıra Flilozofu” nun devam filmi “Mandıra Filozofu İstanbul”un merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlandığı saatteki ayrıntı ise gözlerden kaçmadı.

 

4 Nisan 2014’te vizyona giren ilk filmin fragmanı saat:14.04’te paylaşılmış ve sayıların bu uyumu dikkatleri çekmişti. Mandıra Filozofu, bu geleneği ikinci filmde de bozmadı.

 

Yılın 3. ayının 13’üncü gününde vizyona girecek olan “Mandıra Filozofu İstanbul” un fragmanı geleneğe uygun olarak saat 13.03’te sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

 

İlk filmden daha eğlenceli ve daha derin olan Mandıra Filozofu İstanbul’un fragmanında Mustafali’nin “Hala Herşeye Karşı!” olduğu vurgulanıyor.

 

Yapımcılığını ve senaristliği Birol Güven’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise aynı zamanda başrol oyuncusu da olan Müfit Can Saçıntı oturuyor.

 

Mustafali’nin “Ben Böyle Hayata Karşıyım!” sloganıyla İstanbul üzerinden modern dünya ile hesaplaşmasını konu alan filmde, Saçıntı’nın yanı sıra Kemal Kuruçay, Gülnihal Demir, Alper Düzen, Mehmet Auf , Nihan Durukan,Uğur Alibaşoğlu, Zınaıda Chıstol, Mahir İpek ve Abdullah Şahin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

 

Merakla beklenen film MANDIRA FİLOZOFU İSTANBUL’un konusu ise şöyle:

 

İSTANBUL’UN KAFASI KARIŞACAK


mandira-filozofu1

Gökova’nın Çökertme Koyu’nda kendi yaşam tarzında tüm hırslardan arınmış bir şekilde yaşayan Mustafaali yıllar önce onu ve annesini terk eden babasının hastalığı nedeniyle İstanbul’a gelmek zorunda kalır.

 

Ben böyle hayata karşıyım diyen bu garip köylü ile karşılaşması İstanbul için hiç de iyi olmaz. O gelene kadar kendi doğrularıyla mutlu mesut yaşayan İstanbul’un kafası iyice karışır.

 

Nereden çıkmıştır bu tuhaf adam?

 

Niceleri gelip de yenememiştir onu, bu adam kimdir ki böyle dalga geçebilmektedir yirmi milyonluk koca devle?

 

Paraya, biriktirmeye , çalışmaya, hedef koymaya, başarıya, ölmeyecekmiş gibi yaşamaya karşı olan Mustafali eğlenceli bir hikayeyle doğru bildiğimiz her şeyi masaya yatırıyor. Başarıyı ödül olarak görmediği için başarısızlık tehtidine boyun eğmiyor. Uluslararası şirketlerde, plaza ofislerinde, güvenlikli sitelerde , üniversite kantinlerinde, öğrenci evlerinde hayatı sorguluyor.

 

Gelecek korkusu yaratarak bize daha çok şey satmak isteyen modern dünyaya karşı nasıl ayakta kalmamız gerektiğini anlatıyor. Büyük şehirde Mandıra Filozofu olmanın formülünü veriyor ve gençlere şu sözlerle sesleniyor ;

 

” Ben gençlerin doğru yola getirilmesine karşıyım “

Galeri
Etiketler:
📆 06 Şubat 2015 Cuma 09:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR