MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Sağlık, Toplum » Marmara Üniversitesi Hatanesi açıldı
Marmara Üniversitesi Hatanesi açıldı

Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Hastanesi açıldı.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.


Başkan Erdoğan Kovid-19 sonrası demokrasi mücadelesinde yeni bir döneme girildiğini işaret ederek, “Türkiye yeni döneme en hazırlıklı girecek ülkelerin başında geliyor.” dedi. Öte yandan Başkan Erdoğan hastaneye, Prof. Dr. Asaf Ataseven’in adının verildiğini bildirdi. Son günlerde vaka ve vefat sayılarında bir miktar artış gözlendiğine dikkat çeken Başkan Erdoğan, “Israrla üzerinde durduğumuz husus var; maske, mesafe ve temizlik. Şimdi bu ilkeleri küçük bir takdim tehir ile temizlik, maske, mesafe olarak değiştirerek tekrarlamak istiyorum. Yani TMM. Yani tamam” ifadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin, Avrupa’daki toplam kapasiteye yaklaşan yoğun bakım yatak sayısı, 1 milyon 100 bini bulan sağlık personeli sayısıyla salgın sürecinin altından başarıyla kalktığını söyledi.

Erdoğan, Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi Açılış Töreni’ndeki konuşmasında, hastanenin hizmete girmesinde emeği geçen kurumları, yüklenici firmaları, mühendisinden işçisine kadar herkesi tebrik etti.

Sağlığın kıymetinin çok daha iyi anlaşıldığı salgın döneminde böyle bir eserin ülkeye kazandırılmasının ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Erdoğan, Türkiye’nin altyapı ve temel hizmetler alanında son 18 yılda katettiği mesafenin değerinin yaşanılan her krizde yeniden keşfedildiğini kaydetti.

Galeri
📆 21 Haziran 2020 Pazar 12:28   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR