MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ‘MASKELİLER’ ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SEYİRCİYLE BULUŞTU
‘MASKELİLER’ ADLI TİYATRO OYUNU KARTAL’DA SEYİRCİYLE BULUŞTU
Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ekim ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Maskeliler’ adlı tiyatro oyununu Kartallı tiyatro severlerle buluşturdu.
Savaşın çirkin yüzünü son derece etkili bir şekilde ortaya koyan ‘Maskeliler’ adlı tiyatro oyunu Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Kartallı sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyun, seyircilerden tam not aldı. Oyun, İlan Hatsor tarafından kaleme alındı ve yönetmenliği Cengiz Toraman tarafından yapıldı. Oyuncular; Nebil Sayın, Çetin Ok ve Mehmet Küçükgünaydın performansları ile göz doldurdu.
Oyunun tamamlanması ile birlikte Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’ni dolduran Kartallı sanatseverler, oyuncuları ayakta alkışladı. Oyunun ardından ADD Kartal Şube Başkanı Kemal Aslan tarafından oyunculara çiçek takdim edildi. Kemal Aslan yaptığı konuşmada, Başkan Altınok Öz ile birlikte ilçedeki kültür sanat etkinliklerinin artmasından ve vatandaşlarla buluşmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Altınok Öz’e bu konuda gösterdiği hassasiyet için de ayrıca teşekkür etti.
‘Maskeliler’
Maskeliler adlı tiyatro oyunu, Filistinli üç erkek kardeş arasında geçen ve savaşın sebep olduğu yıkımı anlatan olaylar dizisini konu ediniyor. İsrailli yazar Ilan Hastor tarafından yazılan oyun, Filistin cephesini tarafsız ve insancıl bir bakış ile ele alıyor. Savaşın, kardeşler arasında dahi ayrışmaya sebebiyet verdiğine dikkat çeken oyun, şiddeti ve vahşeti bütün çıplaklığı ile gözler önüne seriyor.

 

📆 16 Ekim 2018 Salı 23:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR