MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Toplum » ”MEDENİ CESARETİME GÜVENİYORUM”
”MEDENİ CESARETİME GÜVENİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi mahalle delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından, İlçe Başkanlığı adaylık açıklamaları devem ediyor…

Adaylık açıklamasını sosyal medyadan aylar öncesinden açıklayan Dursun sabancı CHP Kartal İlçe Başkanlığını yineleyerek BENDE ADAYIM dedi..

Mahalle delege seçimleri henüz açıklanmadan İlçe Başkanlığı Adaylık açıklamasında bulunan Dursun Sabancı mahalle delege seçimleri bittikten hemen sonra Kartal İlçe Başkanlığına adayım dedi.

Sabancı açıklamsında ;Cumhuriyet Halk Partisinin Üyesi olarak medeni cesaret gösterip aday olmaya karar verdim.Adaylık açıklamamın ardından gelen güzel tepkiler aldığım kadar,  olumsuz tepki gösterenlerde oldu… Güzel tepkiler aldığım tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim. Eleştirel tepki aldıklarıma kesinlikle kızmıyorum sadece şunu söylemek istiyorum. Ben İlçe Başkanlığına aday olarak büyük bir medeni cesaret örneği gösteriyorum, Bütün Partili üyelerimizin aday olamaya hakları olduğu gibi benimde aday olmama bir sakınca görmüyorum.Cumhuriyet Halk Partisine nasıl katkı sunabilirimi  düşünerek hesaba katarak İlçe Başkanlığı adaylık süresine giriyorum..

Bu süreçte destekleyen desteklemeyen bütün Cumhuriyet Halk Partililere sonsuz teşekkür ediyorum,İlçe Başkanlığına aday olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum partimiz için hayırlı olmasını diler saygılar sunarım dedi..

HABER:NURAY YILMAZ

 

Galeri
📆 06 Kasım 2017 Pazartesi 18:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR