MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » MERDİVEN YENİLEME ÇALIŞMALARI
MERDİVEN YENİLEME ÇALIŞMALARI

DİK YOKUŞLU YOLLARDA MERDİVEN YENİLEME ÇALIŞMALARI

 


Dik sokakları, uzayan yokuşlarıyla Adalar’da çok sayıda kamusal merdiven yer almakta. Zaman içinde İGDAŞ, İSKİ gibi kurumların yaptığı çalışmalar, işgaller ve yabani otların büyümesiyle yürümenin zorlaştığı, standart olmayan basamak aralıkları yüzünden düşmelerin yaşandığı merdivenlerin özgün bir şekilde projelendirip yenilendirilmesine devam ediliyor.

 

Doğanbey sokakta başlayan çalışmaların ardından; İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Sipahioğlu sokakta yapılan yerinde incelemelerin ardından Sipahioğlu Sokak sakinleriyle toplantı yapıldı. Sokak sakinleri ve Belediyemiz ilgili Müdürlüklerinin personelinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda sokak sakinleri zaman içinde yaşadıkları sıkıntıları dile getirirken olmasını ve olmamasını istedikleri konuları ve taleplerini anlattılar.

 

 

Proje ile ilgili yapılan sunumun ardından  sokağın Büyükada’nın korunması gerekli özgün sokaklarından biri olduğu, dilekçelerde bahsedilen sorunların devam ettiği sonucuna varıldı. Sokak sakinlerinin talepleri doğrultusunda proje revizyonları yapılarak Yol Bakım ekipleri tarafından çalışmalara başlandı. Merdivenler el kesmesi doğal taş, yol kenarları ise engelli arabası ve pazar arabalarının geçişinin kolay olması için aşık taşı ile döşendi.
Bu kapsamda Büyükada Tepeköy’deki Nergis Sokaktaki merdiven yapım çalışmaları da devam ediyor.

📆 29 Ağustos 2014 Cuma 09:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR