MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » MHP Kartal’da H. Metin Özüpek ile devam kararı aldı
MHP Kartal’da H. Metin Özüpek ile devam kararı aldı

MHP Kartal İlçe teşkilatı 16 Ağustos 2020 Pazar günü Dragos Sosyal Tesislerinde 11. olağan kongresini gerçekleştirerek mevcut Başkan H. Metin Özüpek ile devam kararı aldı.


Tekrar MHP Kartal İlçe Başkanı seçilen H. Metin Özüpek kongre sonrası yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

11.olagan kongremizde bizleri yanlız birakmiyan kıymetli büyüğüm agbeyim MHP genel başkan yardımcımız İstanbul Milletvekilimiz syn İzzet Ulvi Yonter beye ,MYK üyemiz Murat Kotra agbeyimize her zaman yanımda olan kıymetli eşim Esra Özüpek e ilbaskan yardımcımız değerli agbeyim Kurtulus Bozkir bey e belediye meclis üyelerimiz ;her daim yanımızda olan Mehmet Ergin Gödekdağ ve Yasar C. Kahraman a Kartal’da ülkü ocaklarının kurulmasinda büyük emekleri olan Murat Mutlu reise ,ülkücü hareketin emektarlarindan eski ilçe başkanımız Mehmet Güngör , Yakup Köksal agbeylerime kıymetli büyüğüm Hamdi Turgay özgür e kongre süreç aşamasında başlangıcından bitişine ter döken kıymetli yönetici ,dava arkadaşlarıma dostlarıma, değerli ülkü ocakları başkanımız Fatih Doğan ve Ülkü ocaklarımızın vefakar cefakar bozkurtlarına kongremize ziyarette bulunan Akparti İlçe Başkanı sayın Gürkan Akyol ve muhterem heyetine .kiymetli basın mensuplarimiza .


Kartal Elaziglilar Dernek Baskani Bekir Dağ beye kongremiz Mahallesi’nde olması nedeni ile ziyaretimize gelen Orhantepe Muhtarı Zeki Dağ bey e İçerenköy Kadıköy Sancaktepe Sultanbeyli Pendikden Kaynarcadan katılım sağlayan eski Ocak başkanlarımıza .MHP ilçe başkanlarımıza, muhterem dostum Uğur köroğlu na ve dünya ahiret can dostlarım Maltepe ulkuculerine ,teşkilatımızın tüm bölge başkanlarına secilmemizde oy atan delege ulkudaslarima ,covit 19 virüsü tedbirleri kapsamında delegasyon alana gelmeden dezenfete işlemini yaptıran Engin Uğur kardeşime sağlık ve ambulans ekibine ,gönlü kalbi bizimle atip katılım sağlayamayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.Allah tüm.dava arkadaşlarımdan razı olsun sağolun var olun dedi.

📆 16 Ağustos 2020 Pazar 22:35   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR