MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Genel, Manşet, Sancaktepe, Toplum » Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,Sancaktepe ilçesini ziyaret etti
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz,Sancaktepe ilçesini ziyaret etti

3 Ağustos Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanısıra Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz’da hazır bulundu. Bakan Yılmaz’ı belediye hizmet binası girişinde karşılayan Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe’ye  gelişlerinden ve Belediye’yi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

Belediye hizmet binasında incelemelerde bulunan ve burada vatandaşlarla biraraya gelerek onlarla sohbet eden Bakan Yılmaz, yapılan yeni hizmet binasını çok beğendiğini belirterek bu eseri Sancaktepe halkına kazandıran Başkan İsmail Erdem’e teşekkür etti.

Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet daha sonra Şehit Furkan Doğan Gençlik Merkezi ve Prof.Dr.Necmettin Erbakan Külliyesini ziyaret ederek burada kurs gören öğrencilerle bir araya geldi.Burada öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Bakan Yılmaz her iki mekanın kadrosunu ve imkanlarının son derece profesyonel bir şekilde hazırladığını dile getirerek öğrencilere; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Bu nedenle sizlere yönelik her türlü eğitim desteğini vermeye devam edeceğiz. Sizler bu eğitim yuvasından aldığınız destekle büyük başarılara imza atacak, gelecekte ülkemize ve milletimize çok büyük hizmetler sunacaksınız” diyerek geleceğimizin teminatı gençlerimize böylesine modern bir ortamlarda eğitim görme fırsatı sağladığı için Başkanımız İsmail Erdem’e teşekkürlerini sundu.

📆 04 Ağustos 2017 Cuma 12:08   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR