MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Maltepe, Manşet, Toplum » Minibüsün Sıkıştırdığı Otomobil, Doğalgaz Borusunu Patlattı
Minibüsün Sıkıştırdığı Otomobil, Doğalgaz Borusunu Patlattı

Maltepe Gülsuyu’nda ters yöne giren otomobil, minibüs tarafından sıkıştırılınca bir evin doğalgaz kutusuna çarptı. Kazada doğalgaz borusu patlarken, sesten korkan mahalle sakinleri sokaklara döküldü.
Edinilen bilgilere göre, olay, Maltepe Gülsuyu Ceşmebaşı Yokuşu Caddesi’nde sabah 08.00 sıralarında meydana geldi. Ters yöne girdiği iddia edilen 10 YE 626 plakalı otomobil, minibüsün sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan bir eve ait doğalgaz kutusuna çarptı. Çarpmanın etkisi ile patlayan doğalgaz borusundan gaz sızmaya başladı. Olay yerine itfaiye ve doğalgaz ekipleri sevk edildi. Doğalgaz ekipleri gaz sızıntısını keserek olası bir tehlikeyi önledi.
Bir mahalle sakini, “Burası ters yön, burada sürekli bu tip kazalara oluyor. Evde yatıyorduk kaza sesi ile uyandık. Patlama gibi ses oldu” dedi.
İSTANBUL (İHA)

Etiketler: , ,
📆 16 Kasım 2013 Cumartesi 10:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR