MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Avrupa Birliği, Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » MİNİK KİTAP KURTLARI KARTAL’DA BULUŞTU
MİNİK KİTAP KURTLARI KARTAL’DA BULUŞTU

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak ve onlara kitap sevgisini aşılamak için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Çocuk Kitapları Fuarı”na ev sahipliği yapıyor.

 

Sosyal, kültürel ve eğitici programların yer aldığı fuarın açılışı Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Güray Ünseven, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Özbey Pekşen, Kartallı muhtarlar ve çok sayıda çocuğun katıldığı fuarın açılış kurdelesini; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Kreşler Müdürü Enif Yavuz Dipşar ve Kartallı Muhtarlar Derneği’nin Başkanı Salim Coşar kesti.

 

Açılışın ardından Çocuk kitapları yazarı Görkem Kantar Aksoy’un “ Zuzu’nun Ormanı” adlı kitabının tiyatral gösterimine çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların hayal gücünü artırmak ve düşünmeye yönlendirmek için hazırlanan program, minikler tarafından beğeni ile izlendi. Gösterimin ardından kitap yazarı Görkem Kantar Aksoy, minik okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Çocukların faydalı eserler bulacağı, velilerin de çocuklarının gelişiminde faydalı eserler edinebileceği Çocuk Kitapları Fuarı, 4 Aralık Pazar gününe kadar Kartal Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde minik ziyaretçilerini bekliyor olacak.
unnamed-5 unnamed-4

 

Galeri
📆 02 Aralık 2016 Cuma 08:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR