MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet » Mithat Körler “Seni çok özlüyorum” dedi.
Mithat Körler “Seni çok özlüyorum” dedi.

Hafta sonu oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Her dönem söylediği aşk şarkılarıyla içimizi ısıtan Eskişehirli ve Eskişehir sevdalısı Mithat Körler ve yenİ klibi “Seni çok özlüyorum “konuştuk.

Mithat Körler 1955 Eskişehir doğumlu. İlk ve ortaokulu Eskişehir de ,liseyi Ünye de okumuş.1980  ve 1990 lı yıllarda birçok kaset yapmış.2008 de 25 yıllık sanat hayatı için özel bir albüm yapan sanatçının benimde büyük bir beğeniyle dinlediğim ve  en çok dinlenen şarkılar arasında yayınlanan Güneşimi kaybettim unutulmayan şarkılar arasına girerken ,  Ankara da Yiğit Küçükkibar yönetmenliğinde çekilen yeni  klibi “Seni çok özlüyorum” 8 şubatta tüm dijital platformlarda yayınlanmaya başladı.

“SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM”

Müzik yaşantınıza nasıl başladınız? Aile de başka müzikle ilgilenen var mı?

Ünye de liseyi okuduğum yıllarda başladım. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesini bitirdim ama   müzikle devam ettim. Ailem de benim dışım da müzikle ilgilenene olmadı.

En güzel aşk şarkılarını söyleyen bir sanatçı olarak Mithat Körler Romantik   biri midir?

Oldukça duygusal bir insanım. Başak Burcuyum, Burcumun özelliğini taşıyorum, duygusalımdır.

Şarkılarınızın hepsi çok güzel ve duygusal Aşk şarkıları, Peki Özellikle  birisi için söylediğiniz bir şarkınız var mı?

Ben bütün şarkılarımı sevenler için söylüyorum. Sevenlerin tüm şarkılarımda kendilerinden bir şey bulabilmeleri beni çok mutlu ediyor. Tüm şarkılarım aşk şarkıları. ”Bir ömür benimle ol, Beni sensiz Bırakma….” Gibi.

Kesinlikle herkesin şarkılarınızda bulduğu bir şeyler var. Üzerinden yıllar geçti ve “uslanmıyorsun” şarkısı klasik şarkılar arasına girdi. Son dönemlerde “Güneşimi kaybettim” şarkısı da en çok dinlenen  ve istek alan şarkılar arasında.

Son klibiniz “Seni çok Özlüyorum” da bir aşk şarkısı ama tarz biraz farklı gibi .

Evet, Müzik olarak ilk kez Tecno müzik kullandık, orda da bir aşk ve özlem var, aşk şarkısı .Yeni şarkılar üretmek gerekir, güzel bir çalışma oldu.

Sizi en çok etkileyen, sanat yaşamınıza yön veren birisi var mı?

Müzik adına Cem Karacayla çalıştık. Düşünce, kültür açısından etkilendiğim Cem Karaca aynı zamanda Şan Hocamdı. Müzik adına bana katkısı çok büyük olmuştur. Allah Rahmet eylesin.

Sanat camiası içerisinde bir ilksiniz doğup büyüdüğünüz Memleketiniz de yaşayan biri olarak. Neden İstanbul değil de Eskişehir?

Evet bizim sanat camiası İstanbul’u tercih ediyor ama ben Eskişehir’i seviyorum ve buradan ayrılmayı hiç düşünmedim.

Eskişehir son yıllarda çok gelişti. Turizm açısından da yoğun talep var. Bu değişimi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Eskişehir’in eski hali güzeldi ama şu anda farklı güzel. Tabii şehirler büyüdükçe insanlar değişiyor. Değişim tüm şehirlerde olmakla beraber Eskişehir’in dünü de güzel bu günü de başka güzel.

Hayatınız da keşke dediğiniz sizi etkileyen bir durum, olay var mı yoksa keşkesiz mi yaşarım dersiniz?

2007 yılın da Kıbrıs ta konser vermiştim. Konser sonrası İstanbul’a dönüş için önce sabah 6 uçağına  bilet almayı düşündüm ama çok erken saat deyip 10:30 uçağıyla dönmeye karar verdim.

10:30 uçağı hava korsanları tarafından kaçırıldı ve Antalya ya iniş yapmak durumunda kaldık. Hava da korkunç bir panik yaşadık.2 saat korku dolu anlar geçirdik. Keşke 6 uçağıyla gitmiş olsaydım bunu yaşamazdım dedim. Sonuçta alın yazısı tabi ki kadere inanan insanlarız.

Bugün buraya gelmeden önce bir arkadaşımla karşılaştık. Mithat Beyle buluşacağım dediğim de Es -esin maçı var gelemeyebilir, o hiç kaçırmaz dedi. Fanatik Eskişehirsporlusunuz.

Kesinlikle mümkün oldukça maçları kaçırmamaya çalışırım, bugünde inşallah buradan maça gideceğim.

Mithat Körler,

Beyefendi, sevecen tavrı ve sorularıma tüm içtenliğiyle cevap vermesiyle benim için unutulmaz keyifli bir sohbet oldu.

Memleketinin takımına ve memleketine şarkılar yazan, memleketinde klipler çeken ve Memleket sevdalısı  gönlü güzel sanatçımıza başarılarının daim olması  ve  “Bir ömür benimle ol” dediği şarkısındaki gibi sevenleriyle birlikte uzun bir ömür diliyorum.

Yeşim Sultan GÖREN

Galeri
📆 10 Şubat 2020 Pazartesi 23:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR