MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Modern Folk Müzik Topluluğu’ndan müzik ziyafeti
Modern Folk Müzik Topluluğu’ndan müzik ziyafeti

Küçükçekmece’de sahne alan İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu dinleyenlere müzik ziyafeti sundu.
İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde keyifli bir konsere imza attı. Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan topluluk, tüm yöreleri kapsayan geniş repertuvarı ve birbirinden özel seslerin okuduğu şarkılar ve türkülerle Küçükçekmecelilere müzik ziyafeti sundu.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 1993 yılında kurulan İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu “Bugün Ben Bir Güzel Gördüm, Gelevera Deresi, Şu Dağlar Kömürdendir, Yiğidim Aslanım” gibi birbirinden özel eserleri icra etti.
Konser sonunda Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şefi Halil İbrahim Sarp Sanat Yönetmeni Enver Merallı’ya teşekkür ederek, günün anısına çiçek verdi.

 

📆 09 Aralık 2016 Cuma 13:14   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR