MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » MOON LİFE’DAN CEM CEVRİM’E ÖDÜL
MOON LİFE’DAN CEM CEVRİM’E ÖDÜL

Moonlife Dergisi tarafından düzenlenen Yılın en İyileri Ödül Töreni sahiplerini buldu. CeCe Grup Danışmanlık şirketinin sahibi Cem Cevrim de ödül aldı. 

Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlenen törende İş Dünyası, Spor, Medya, Sanat ve Sivil Toplum alanlarında 2018 yılının en iyileri ödüllendirildi. Sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini buluştuğu gecede bir çok tanınmış isim ödüllerini almak için katıldı. Ece Pirim ve Tayyar Ilıksaçan’ın sunduğu gecede Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alp açılış konuşmasında, ‘’Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 3 Ödül

Gecede en çok dikkat çeken isimlerden biri olan Oktay Kaynarca oldu. Yılın en iyi dizisi, oyuncusu ve yönetmen dalında üç ödüle layık görülen ‘’Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’’ oldu. Oktay Kaynarca ve Onur Tan geceden üç ödülle ayrıldı.

Yılın en iyi kadın oyuncusu Pınar Altuğ olurken, fantezi müzik dalında Alişan, Arabesk dalında Ferman Toprak ödüllerinin sahibi oldular.

CeCe Grup Danışmanlık Şirketine Ödül 

Gecede danışmanlıklarını yaptığı dernek ve iş adamları da ödüllerini aldı. ”Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projeleri” kapsamında hayvan hakları savunucuları Masal Patileri Derneği Başkanı Özlem Duygu Pişkin ve Silivri Canları Başkanı Merve Yirik ödül aldılar.  Ödül alan bir diğer isim ise Suriye Şam Borsası’nı kurması sebebiyle “Ortadoğu’nun En Güçlü İş Kadını” ödülüyle de ismini duyuran Elif Rahvancı’ya “En İyi Yatırım ve Finans Danışmanlığı” ödülü verildi. Gecenin finali ise bu üç ismin danışmanlıklarını yapan CeCe Grup Danışmanlık şirketinin CEO’su Cem Cevrim ödül aldı. Cevrim, “Ödül ya da bir plaket yapılan işlerin daha yüksek bir motivasyon da devam etmesini sağlayan güzel oluşumlardır ve aynı motivasyonların üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

📆 06 Mayıs 2019 Pazartesi 21:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR