MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » MUAMMER ÇELEBİDEN VEDA EDER GİBİ KONUŞMA
MUAMMER ÇELEBİDEN VEDA EDER GİBİ KONUŞMA

18 Aralık 2019 Çarşamba günü CHP Kartal İlçe Başkanlığında İlçe Başkanlığı adaylık açıklaması yapan Özkan Özdemir’den sonra söz alan ve kürsüye çıkan Mevcut İlçe Başkan’ı Muammer Çelebi veda eder gibi bir konuşma yaptı.


Çelebi konuşmasında 2 yıl önce Sayın Erdal Kıskanç’tan devralarak Oturduğum İlçe Başkanlığı koltuğumu ve iki yıl boyunca Onur duyarak sürdüğüm dönemde benden sonra Başkanlığı kazanacak olan Başkanımıza devredeceğim. Ben tekrar aday olmayacağım, bu düşüncemi zaten bir kaç gün önce medya aracılığı ile duyurmuştum,buradada yineliyorum CHP Kartal İlçe Başkanlığına aday değilim…


Bu demek değil ki siyaseti bırakıyorum, bırakmıyorum İlçe Başkan’ı olarak olmasa da Partimin ve yeni seçilecek olan Başkanımızın emrinde olacağım…
Başkanlığım dönemimde kimseyle kırgınlık yaşamadım, ayrıştırmadım, kavgacı olmadım, ben seçildiğim dönemde İlçemizde maalesef bir ayrışma ve kutuplaşma vardı, ben bunu aşabildiğime inanıyorum ve biliyorum ki benden sonraki Başkanımızda aynı şekilde idaresini sürdürecek.
Başkanlığım dönemimde Partililerim le ve Örgütümle uyum içerisinde çalışıp Kartal’da tekrar CHP iktidarını gördük, istanbul Büyükşehir Belediye Başknlığını kazandık bunlar benim için onur ve gurur verici şeyler, Gökhan Başkanımızla da hem seçim arifesinde, hem de seçildikten sonraki Başkanlığı döneminde hiç bir sorun yaşamadık ve uyum içerisinde çalıştık. Kendisi genç pırıl pırıl bir Başkanımız ve ben biliyorum ki onun dönemimde Kartal çok güzel günler görecek.


Başta da dediğim gibi aday olmayacağım ve Mustafa Kemal Atatürk’ten devraldığımız koltuğumuzu bizden sonra görev alacak arkadaşlarımıza bırakıyorum ve bundan sonrada bugüne kadar olduğu gibi Partimin ve Yeni seçilecek olan Başkanımızın emrinde olacağım diyerek sözlerini noktaladı….

📆 19 Aralık 2019 Perşembe 22:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR