MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Muharrem Ayı İlk Orucu Dualarla Kartal Cem evin de Açıldı.
Muharrem Ayı İlk Orucu Dualarla Kartal Cem evin de Açıldı.

Muharrem ayı dolayısıyla Alevi inancına sahip yurttaşlar 12 gün oruç tutacaklar. 1

0 Ekim 680 tarihinde İmam Hüseyin 72 yakınıyla birlikte Kerbela’da şehit edildiği için Muharrem, Aleviler için aynı zamanda bir yas orucunun birinci günü Kartal Cemevi Vakfın da açıl dı.

Oruç açımı öncesinde Kartal Cem Evi Vakfı dedesi Celal Özer tarafından Muharrem sohbeti yapıldı .Oruç açımına, Kartal belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Kartal Cem evi Vakfı başkanı Selami Sarıtaş ,Kartal belediye başkan yardımcıları,Kartal Cemevi Vakfı Selami Sarıtaş,Kartal belediye Meclis Üyeleri,Kartal belediye birim müdürleri,Kartal Cemevi Vakfı yönetimi,Alevi vatandaşlar katıldı.

“DUALAR CELAL DEDE’DEN ,ELLER MUHARREM AYI İÇİN AÇILDI

Kartal Cem Evi Vakfında bugün eller Matem ayı olan Muharrem orucu için açıldı .Kartal Cem Evi Vakfı dedesi Celal Özer tarafından Muharrem Ayı sohbetlerinde Muharrem ayının önemine vurgu yapıldı.

“VATANDAŞLAR MUHARREM AYININ İLK GÜNÜNDE ORUÇLARINI DUALAR EŞLİĞİNDE AÇTI”

Kartal Cem Evi Vakfında açılan oruçlar Cem Evi Vakfı Dedesi Celal Özer’in yaptığı dualar eşliğinde açıldı.Kartal Cem Evi Vakfının bahçesinde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hazırlanan alanda açılan oruçlar anlamına uygun olarak gerçekleşti .”MUHARREM AYININ İLK GÜNÜNDE LOKMA SAHİPLERİ

“Muharrem ayının ilk oruç açma gününde 12 gün Lokma dağıtımı gerçekleştirecek olan Kartal Belediyesi personeli ile 12 gün vatandaşlara hizmet verecek. Kartal Belediyesi nin yanısıra bugün lokma katkısında bulunan isimler şu şekilde:Kartal Belediyesi Meclis Başkan Vekili Özlem Bulut, M.Ali Bal (Hüseyin Derman)M.Yaşar Polat,Arif Koca,İlhan Koç.

Allah Kabul etsin..

Galeri
📆 09 Ağustos 2021 Pazartesi 23:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR