MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Manşet, Toplum » MUHTARLAR TOPLANTISI’NIN 121’İNCİSİ BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
MUHTARLAR TOPLANTISI’NIN 121’İNCİSİ BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’İN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Kartal Belediyesi tarafından, 10 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın 121.si, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da bulunan mahallelerin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinledi. 

Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı.

Mayıs ayı oturumunun açılışında söz alan Kartal Belediye Gökhan Yüksel, konuşmasına seçimi kazanan muhtarları tebrik ederek başladı. Başkan Gökhan Yüksel, “Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. En büyük arzum; önümüzdeki 5 yılda uyum içerisinde kentimize hizmet etmektir. Muhtarlarımız, benim için kıymetlidir. Mahallerdeki eksiklikleri ve yapılacak işleri birlikte konuşmak Kartal’a değer katar, bu noktada her birinizin fikirlerini ve katkılarını önemsiyorum. ”diye konuştu.

Kartal’a hizmet ederken planlı hareket edeceklerini belirten Başkan Gökhan Yüksel, “Sorunları, planlı bir şekilde zamana yayarak hareket edersek, çözümler noktasında sonuca ulaşacağımıza ve Kartal’a artı değer katacağımıza eminim. Bu anlamda bizler hazırız. Bu süreçte sizleri de yanımızda görmek her anlamda bizleri memnun edecek.” dedi.

Muhtarların fikirlerini önemsediğini vurgulayan Başkan Gökhan Yüksel, “Sizlerle yaptığımız her sohbet kayıt altına alınıp, ilgili müdürlüklere iletiliyor. Daha sonraki aşamada söz konusu müdürlükler tarafından sonuçlandırılıyor. Bu anlamda üzerine kata kata ilerleyeceğiz ve mahallemizdeki, ilçemizdeki iyileşmeler eminim ki hepimize mutluluk verecek.” şeklinde konuştu.

Ramazan Ayı’nın gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardımların arttırılacağını anlatan Başkan Gökhan Yüksel, “Ramazan Ayı dolayısıyla hem iftarlarımız olacak hem de mahallelerimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı yapma gayretimiz olacak. Her biriniz mahallenizdeki durumu iyi olmayan aileleri tespit ederek bize bildirebilirsiniz.” dedi.

Başkan Gökhan Yüksel konuşmasının sonunda muhtarlara, tek tek Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilen Adem Uçar, Mustafa Oktay Aksu, İmam Aydın ve Hüseyin Tozkoparan’ı takdim etti. Ardından Kartal’daki 20 mahalleden toplantıya katılan muhtarlar da söz alarak kendilerini tanıtarak seçim sonuçları dolayısıyla Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i tebrik ettiler. Toplantıya katılan bütün muhtarları dinleyen Başkan Gökhan Yüksel, görüş ve önerileri için muhtarlara teşekkür etti…

📆 06 Mayıs 2019 Pazartesi 20:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR