MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » MUHTEŞEM FİNAL MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ
MUHTEŞEM FİNAL MUHTEŞEM ÖDÜL TÖRENİ

Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğünce başarı ile organize edilen III. Geleneksel Atatürk Kupası Satranç Turnuvası sonuçlandı.

 

Beş kategori de 360 sporcunun iki gün centilmence yarıştığı turnuvada ilk üç dereceyi paylaşan sporcuların kupa ve madalyaları törenle verildi. Ödül törenine Başkan Öz’ün danışmanı Haydar Oğuz, Kartal Belediyesi Kültür’den sorumlu Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Kent Konseyi Satranç Komisyonu Başkanı Besim Baş, Başhakem Özgür Acar, Sporcular ve sporcuların aileleri katıldı.

unnamed (1)

TEŞEKKÜR ETTİ

 
Katılımlı ilgili büyük ilgi gördüğü gözlemlenen Satranç Turnuvasının kapanış konuşmasını yapan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, “ Atatürk’ün adına yakışır bir spor organizasyonunu katılım sağladığınız için teşekkür ediyorum. Bu arada organizasyonumuzda Kartal Belediyesine yardımcı olan, katkı sunan Türkiye Satranç Federasyonu ilgililerine ve hakemlerimize de özellikle teşekkür ediyorum. Bu tür spor etkinliklerinin adeta sabit adresi konumuna gelen Kartal Belediyesi belediye hizmetlerinde olduğu gibi Sosyal, Kültürel ve Spor hizmetlerinde de başarılı olmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle turnuvamızda centilmence yarışan sporcularımızla gurur duyduk” ifadesini kullandı.

 

 

Gürer, spor ağırlıklı etkinliklerin sayısını artırma noktasında çalışmalar başlattıklarını da sözlerine ekledi.

Haber-Foto:Fethi Satıcı

Galeri
📆 11 Kasım 2014 Salı 10:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR