MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”MUHTEŞEM GECE ”
”MUHTEŞEM GECE ”

ALTINBAŞAK BELDESİ KÜLTÜR DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ GECESİ

İstanbul Kartal’da  bulunan Altınbaşak  Beldesi  Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Gecesi her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlendi. 4 Kasım 201 7 günü Kartal’da bulunan Şadırvan Restaurant’ta gerçekleştirilen gecede birlik beraberlik mesajları verildi. Yemekli olan gecede konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, Altınbaşak Beldesin’den  ses sanatçısı Nilüfer Balcı  türkülerini seslendirdi..

Altınbaşak Belde’si Başkan Yardımcısı Şükrü Oğuzalp ‘ın  sunumu ile başlayan gecede,Dernek Başkanı Ali Güşahin ve Altınbaşak Beledesi kadın kolu başkanı Aynur  Erdoğan konuşma yaptı. Dernek yöneticileri sahneye alındı. Dernek Başkan Ali Gülşahin   dernek çalışmaları ve gelecekte yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda  bulundu.

Geceye katılanlarlar  arasında;CHP Parti Meclis Üyesi Hüsnü Süslü, CHP İstanbul Birinci bölge Miletvekili adaylarından Metin Ağırman ,CHP Kartal ilçe yöneticisi Saadet Çetinkaya ,CHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Tamer Vurun,Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel,Kartal Belediye Meclis Üyesi Önder Turmuş,Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Yücel Süslü,Kartal Belediye Meclis  Encümeni  Taner Özdemir, Kartal Belediye Meclis Üyesi Dila Damla Öner,Kartal Belediyesi birönceki dönem meclis üyelerinden Kemal Uyan, Erzincan Tanyeri Dernek Başkanı Kibriye Gazi,İşadamı Özkan Özdemir, Aydın Polat  ve Altınbaşak Beldeli’ler katıldı..

Gece ilerlen saatlerine  doğru halaylar eşliğinde coşkuyla son buldu..

Dernek Yönetimini Tebrik eder başarılarının devamını dileriz..

HABER FOTO:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 05 Kasım 2017 Pazar 10:46   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR