MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » MÜJDAT GEZEN: “ERCAN BENDEN BİRAZ BÜYÜK OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE HALA DERİM”
MÜJDAT GEZEN: “ERCAN BENDEN BİRAZ BÜYÜK OLDUĞU İÇİN KENDİSİNE HALA DERİM”

BİRLİKTE FASIL YAPTILAR!
Canlı yayında ud ziyafeti çeken Ateşböceği Ercan, Müjdat Gezen ile birlikte ‘Ömrüm Seni Sevmekle Nihayet Bulacaktır’ adlı şarkıyı seslendirdiler. Programda zaman zaman ilginç anılar ve fıkralar anlatan ikili programın stand-up havasında geçmesini sağladılar.

 

50 YILLIK DOSTLAR
Ercan Bostancıoğlu ve Müjdat Gezen’in 50 yıllık arkadaş olduklarını belirtirken, Ateşböceği Yalçın ve Orhan Boran ile birlikte olan anılarını paylaştılar.

 

Ateşböceği Ercan, geçen yıl kaybettiğimiz Ateşböceği Yalçın ile Can Yücel’in mezarlarının Datça’da karşı karşıya olduğunu belirterek “Yalçın onun hayranıydı, şimdi karşılıklı yatıyorlar” dedi.

 

“BENDEN BÜYÜK OLDUĞU İÇİN HALA DERİM”
Müjdat Gezen, “Ercan benden biraz büyük olduğu için kendisine hala derim” diyerek espri yaparken, Ercan Bostancıoğlu “Ben şov adamıyım, Müjdat’ın babasıyla da çalıştım, Müjdat’la da birbirimizin sağlamasını yaparız” diyerek ilginç açıklamalar yaptılar. İkili program sonrası birlikte objektiflere poz verdiler.

 

‘YAPIŞIK KARDEŞLER 2’ GELİYOR!
Ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık, Ercan Bostancıoğlu’nu kuliste ziyaret ederken “Yapışık Kardeşler” sinema filminin ikincisini çekeceğinin müjdesini verdi. Ercan Bostancıoğlu ve İlker Ayrık bir süre sohbet edip komedi filmleri üzerine konuştular.

📆 07 Mart 2015 Cumartesi 15:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR