MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum »  Mustafa Ataş “Türkiye bugünlere kolay gelmedi”
 Mustafa Ataş “Türkiye bugünlere kolay gelmedi”

 Ak Parti Pendik Gençlik Kollarının her hafta düzenlediği yönetim kurulu toplantısı bu hafta diğerlerinden daha farklıydı.

 

Uzun yıllardır siyaset sahnesinde Recep Tayyip Erdoğan ile omuz omuza mücadele veren 3 dönem milletvekilliğinin yanı sıra kuruluşundan bu yana Ak Parti MKYK
üyesi olan Mustafa Ataş toplantının konuğuydu.

 
Gençlik Kolları Başkanı Erkan Gül önderliğinde toplanan Gençlik Kolları  Yönetim Kurulu Üyelerinin kendini tanıtması ile başlayan toplantı Erkan Gül’ün proje, çalışma ve geçmiş seçimlerin analizleri ile devam etti.

 

 

 

Erkan Gül’ün konuşmasında en dikkat çeken kısım ise Pendik genç nüfusunun %60’ının Ak Parti’yi tercih ediyor olmasıydı.
Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri ile gerek yaşamından gerekse siyasi hayatından tecrübelerini paylaşan Ataş zaman zaman geçmişinden bahsederken duygusal anlar yaşadı.

 
Dönemin şartları ile günümüz şartlarını kıyaslayan Ataş, Türkiye bugün geldiği  noktaya kolay gelmedi hem hayatın, hem de siyasetin içinde birçok zorlukla karşılaştık
ve bugün geldiğimiz noktada o dönem fedakarlık yapan herkesin emeği ve payı olduğuna dikkat çekti.

 

 

 
Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB Başkan Adayı olduğu dönemde dişinden tırnağından arttırdığı parasını seçim harcamaları için bağışlayan işçi babadan bahsederken gözleri dolan  Ataş yine aynı dönemde seçim çalışmaları sırasında kullanılan sözlerini yazdığı “Tamam İnşallah” şarkısından bahsederken de gülümsetti.

 

 

 
Gençlerin keyif ile takip ettiği hasbihâlde kendi cep telefonu numarasını da vermekten kaçınmayan Ataş her türlü sosyal sorumluluk ve toplumsal duyarlılık hareketinde
elinden gelecek tüm desteği vermeye hazır olduğunun altını çizdi. Yönetim kurulu ile fotoğraf da çekilen Ataş tekrar ziyaret sözü verdikten sonra gençlerle vedalaştı.

📆 15 Ekim 2014 Çarşamba 09:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR