MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » NAİM SÜLEYMANOĞLU’NUN İSMİ AVCILAR’DA YAŞAYACAK
NAİM SÜLEYMANOĞLU’NUN İSMİ AVCILAR’DA YAŞAYACAK

18 Kasım 2017 tarihinde hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu, milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu’nun ismi Avcılar’da yaşayacak.

Yeni yılın ilk belediye meclis toplantısı Avcılar Belediye Başkanı  Dr. Handan Toprak başkanlığında görüşülmeye başlandı. Başkan Toprak’ın istediği doğrultusunda yapılan çalışmalarda  geçtiğimiz Kasım ayında karaciğer yetersizliğinden hayatını kaybeden Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Haltercimizin adının Avcılar İlçe sınırlarında bir parkta yaşatılması için Cihangir Mahalle Muhtarı Engin ÇOBAN ve Avcılar Kaymakamı Hulusi Doğan’ın önerileriyle Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Avcılar Belediye Meclisine sunuldu. Çalışmalar neticesinde Milli haltercimizin ismi Avcılar’da bir parkta yaşatılması Avcılar Belediye Meclisince  oy birliğince kabul edildi. Bu doğrultuda Avcılar Hükmet konağının yanında bulunan parka Naim Süleymanoğlu’nun isminin verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca Avcılar Belediyesi 19 Kasım 2017 Tarihinde Naim Süleymanoğlu için Barış Manço Kültür Merkezi’nde, Süleymanoğlu ailesiyle birlikte anma ve taziye programı gerçekleştirmişti.

SPOR DOSTU BELEDİYECİLİK

Başkan Toprak, Avcılar Belediye Meclisinde yaptığı konuşmada ‘’ Avcılarlı bir hemşerimiz olan Süleymanoğlu, ülkemizi dünyada onurla temsil etmiş, çok büyük başarılara imza atmıştır. Ülkemiz olarak yeni zaferlere imza atmak için Avcılar’da yaşayan gençlerin ve çocukların başarıları için desteğe hazır durumdayız. Avcılar’da gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için sportif faaliyetlerden faydalanıyoruz ve bu konuyu geleceğimiz için milli bir mesele olarak görmekteyiz.’’ ifadelerini kullandı.

📆 15 Ocak 2018 Pazartesi 12:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR