MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER’DEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ANLAMLI ZİYARET
NİĞDE MİLLETVEKİLİ ÖMER FETHİ GÜRER’DEN KARTAL BELEDİYESİ’NE ANLAMLI ZİYARET

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti, eski çalışma arkadaşlarıyla bir araya geldi.

 

Kartal Belediyesi’nde uzun yıllar Başkan Danışmalığı, Özel Kalem Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı yapan ve 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Niğde milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’i eski çalışma arkadaşları, meclis üyeleri ve başkan yardımcıları tebrik etti. Tebriklerin ardından Başkan Altınok Öz ve CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer; meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye çalışanları ile Kartal Belediyesi yemekhanesinde bir araya geldi. Başkan Op. Dr. Altınok Öz ve belediye personeliyle birlikte öğle yemeği yedi.
fethi2

 

 

“Sizlerin de Ankara’daki temsilciniz olacak”

 

Yemeğin ardından konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, uzun yıllar Kartal Belediyesi’ne hizmet etmiş olan Ömer Fethi Gürer’i tebrik ederek, içlerinden birini Anakara’ya göndermiş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: ”Bugün, bizim için güzel bir gün oldu. Kartal Belediyesi’nde hizmet yapmış, hizmetinin karşılığını almış ve yanımıza milletvekili olarak gelen arkadaşımızı ağırlamaktan büyük bir gurur duyuyorum. Aranızda milletvekilliğine veya belediye başkanlığına aday olan herkesin önü gördüğünüz gibi açık. Bu veda, gerçek bir veda değil. Sizlerin de Ankara’daki temsilciniz olacak. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum. Kartal Belediyesi ailesinden birinin bir basamak yukarı çıkması, hepimizi mutlu etti.”

 

“Herkesin ve her kesimin milletvekilliğini yapacağım”

 

Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün konuşmasının ardan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer de, Kartal Belediyesi’nde çalışmaktan gurur duyduğunu, çalışma arkadaşlarıyla huzurlu ve verimli bir çalışma hayatı geçirdiklerini ifade ederek şöyle konuştu: “Kartal adına, kendi adıma söylediğim bir söz var, onu söyleyerek başlamak istiyorum. Sayın Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ile tanıştıktan sonra, 5 yıl içinde kendimi bir üniversite bitirmiş sayıyorum; çünkü kendisinden çok şey öğrendim. Hem siyaset anlamında hem iş anlamında çok farklı bir kimlikle çalıştım. Sayın Başkanımız, benim için örnek bir modeldi. Huzurunuzda kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Biliyorum ki Kartal’a yapacağı daha çok şey var.

Anadolu’ya gittiğinizde Kartal Belediyesi’nin yaptığı çalışmaların herkes için örnek olması gerektiğini görüyorsunuz. Belediyeciliğin nasıl yapılacağını ve nasıl olması gerektiğini 5 yıl içerisindeki çalışmalarda titizlikle izlemenin mutluluğunu yaşıyorum. Benim açımdan zor bir süreç başlıyor. Bana oy veren vermeyen herkesin ve her kesimin milletvekilliğini yapacağım. Partimin milletvekilinin bulunmadığı illerde de bu görevi üstleneceğim. Önce insan sloganıyla yaşama başladım, yaşamım boyunca “önce insan” kavramına inandım ve yüceliğine inandım. Mücadelem, insan için oldu. Bundan sonraki süreçte de bu duygularla çalışacağım. Biliyorum ki çok yetenekli değerlerimiz var. Allah herkese umduğunu ve düşündüğünü nasip etsin. Sizlerle geçen süreçte çok mutluydum. Farkında olmadan kırdığım, üzdüğüm arkadaşlar olduysa özür diliyorum. İnanıyorum ki sizlerle çok güzel dostluklarımız oldu. Bundan sonra da devam edecek. Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum.”

 

Konuşmaların ardından milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi personelinin tebriklerini kabul etti.

 

Galeri
📆 13 Kasım 2015 Cuma 09:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR