MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » NİĞDE’NİN SESİ,NİĞDE’NİN KALEMİ,NİĞDE SEVDALISI
NİĞDE’NİN SESİ,NİĞDE’NİN KALEMİ,NİĞDE SEVDALISI

ÖMER FETHİ GÜRER

Bir Kasım’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi birinci sıra Adayı Ömer Fethi Gürer tam bir Niğde sevdalısı ve Niğde savunucusu. Niğde ilini anlatan ve Niğde’yi her konuda savunun, çok sayıda konferans veren Ömer Fethi Gürer her yıl Niğde ili köy kasabalarına giderek sorunları dinleyen ve basın yolu ile gündeme taşıyan Gürer yazılarında köylerin,kasabaların,ilçelerin sorunlarını anlatmakla tanınmıştır.

 

 

ÇOK SEVİLİYOR

NİĞDE TARİH, FOLKLORUNU, KÜLTÜRÜNÜ, DOĞASINI, ÜRETİCİ SORUNLARI, YEREL ZENGİNLİKLERİ,ÖZELLİKLERİ,YAPILMASI GEREKEN ÇALIŞMALARI NİĞDE İÇİN ÖNERİLERİ YAZARAK NİĞDE’NİN TANINMASI VE SORUNLARININ AŞILMASI İÇİN ÇALIŞAN VE ÇOK BÜYÜK ÇABA GÖSTEREN Ömer Fethi Gürer Niğde’de en çok tanınan ve sevilen siyasetçi ve gazeteci olarak Vitrine çıkmış.

 

 

CHP’NİN OYLARINI ARTTIRDI

2009 yılında Niğde Bor Belediye Başkan Adayı olarak katıldığı seçimlerde CHP’nin oylarında önemli artış sağlamış ve son otuz yılın en yüksek parti oyunu almış bir siyasetçi. 2011 yılında 3. Sıra Niğde Milletvekili adayı olan Gürer Kartal Belediyesi Başkan danışmanlığı, Özel kalem Müdürlüğü, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevlerinde de bulunduğu biliniyor.

 

BEŞ BİN NİĞDE KONULU MAKALE YAZDI

Gürer Niğde, Bor,Çam artı’da yayınlanan gazetelerde ve Hürriyet,Cumhuriyet,Günaydın gazetelerinde yazıları yayınlandı.çok sayıda dergi ve internet sitesinde köşe yazıları yer aldı.Beş bini aşkın Niğde ile ilgili makaleler yazan G Niğde Meslek Yüksek Okulu ve Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği okudu ve mezun oldu. 1974 yılından beri dergi ve gazetelerde ücret almaksızın Niğde ili sorunları,doğasını,tarihini,folklorunu,özellik ve güzelliklerini yazmaktadır. Önerileri ile yapılan çalışmalar da olmuştur. İş yaşamına Adana Çukur birlik İplik Fabrikasında başlamıştır. 1978 yılında Çukurbirlik’te Tekstil İşçileri Sendikası Şube Başkanlığına büyük oy farkı ile seçilmiş ve Türkiye Tekstil İş kolu tarihinde imzalanan en kapsamlı rekor sözleşmeye imza atmıştır. 1985 yılında Endüstri mühendisi olarak İnter Pazarlama Şirketi M.A.T satış Sonrası Servis Hizmetleri Müdürlüğü, Tuzla Tesisler Müdürlüğü, Adana Bölge Müdürlüğü yapmıştır. Kaynak Gıda Genel Müdürlüğünde bulunmuştur. İstanbul Niğdeliler Derneğinde Asbaşkan ve yöneticilik yapmıştır.

Niğde Kapadokya’nın Başkenti kitabı,Bor Şehri Kitabı, Niğde Söylence Şaka Fıkra Kitabı,Berttikleri yurdu Kızılca kitabı, Niğde Spor Tarihi Kitabı ile Laf Ola adı ile Şiir kitabı yazmıştır. Niğde Siyaset Tarihi kitabı basıma hazırdır.

HABER-FOTO:FETHİ SATICI

📆 12 Ekim 2015 Pazartesi 10:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR