MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » O HABERE, AV.İ.YILDIRIM ATEŞ’TEN CEVAP GELDİ
O HABERE, AV.İ.YILDIRIM ATEŞ’TEN CEVAP GELDİ

Geçtiğimiz günlerde Kartal’da yerel haber yapan bir gazetede KARTAL’A İYİ MUHALEFET GELİYOR başlığıyla çıkan haber de

”Kartal Belediyesi ile İYİ Parti arasında uçurum açılıyor. İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı, sosyal medya üzerinden Belediye yönetimine yönelik yazdığı yazıda emeklerinin hakkını alamadıklarını öne sürdü.


İki Belediye Meclis Üyesi bulunan İYİ Parti’nin Kartal Belediyesi’nden isteklerine yönelik olumlu cevap bulamadıkları sürekli olarak siyasi kulislere yansıyordu ifadelerine dayanılarak gazetede çıkan haberde İYİ Partinin İlçe Başkanı Fuat Onbaşılı’nın Belediye’ye yönelik olarak muhalefete hazırlandıkları öne sürülmüş ve İYİ Partinin AK Parti ile birlikte harekete ederek, Belediye Meclisinde de muhalefet tarafından yer alabileceği belirtilirken Belediye yönetiminin başta işçi alımları olmak üzere aldığı bir çok kararda İYİ Partilileri yok saydığı dile getiriliyor getirilmişti”…


KAFAMA SİLAH DAYASALAR O İTTİFAKIN İÇERİSİNDE OLMAM


Çıkan bu haberlerden sonra, oluşan tepkiler üzerine İYİ Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Av.İbrahim Yıldırım Ateş şu açıklamaları yaptı….
Çok fazla telefon geldiği için açıklama yapma mecburiyetindeyim. Benim de fotoğrafım kullanılarak bir yerel gazetede yapılan haberde belediye Meclisinde Cumhur ittifakı ile beraber hareket edeceğimiz iddia edilmiş.

Kartal Kamuoyunun bilmesini isterim ki, Benim Cumhur İttifakıyla hareket etmemi sağlayabilecek herhangi bir güç yoktur. Kaldı ki Sayın Genel Başkanımızın “KAFAMA SİLAH DAYASALAR” bu ittifakın içinde olmam demişken, her fırsatta Meral Akşener’in yolundan gittiğini beyan eden bir siyasetçi olarak bu konuda da Genel Başkanım ve Liderim Meral Akşener’in aksine hareket edeceğimi düşünülmesi dahi benim için kabul edilemez niteliktedir.

Kamuoyunun bilgisine.
AV.İ.YILDIRIM ATEŞ

Galeri
📆 29 Ağustos 2020 Cumartesi 22:52   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR