MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Okul ve ibadethanelere belediyeden onarım desteği
Okul ve ibadethanelere belediyeden onarım desteği

Okullar ve inanç kurumları için çalışmalarını aralıksız sürdüren Maltepe Belediyesi, 2014 yılında ilçe genelinde bulunan okul ve ibadethanelere bakım ve onarım hizmeti götürerek, çeşitli ihtiyaçlarını karşıladı.

 
2014 yılında okullara ve camilere verdiği desteklerle dikkat çeken Maltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 1 Ocak-31 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirmiş olduğu hizmetler kapsamında 16 bin metrekare taş kullanarak, 5.5 kilometre yolda yaya kaldırımı çalışması yaparken, Maltepe genelindeki 107 sokakta 7 bin 630 metrekare duvar yapım çalışması da gerçekleştirdi. Öte yandan 4 sokakta 67 adet dekoratif aydınlatma direği montajı yapılırken, ilçenin çeşitli alanlarında da aydınlatma çalışması yapıldı. Ayrıca ilçe sınırları içerisindeki muhtelif çalışmalardan çıkan 70 bin ton moloz ve hafriyatın taşınması işlemi de gerçekleştirildi.
OKULLARA DESTEK
15 sosyal tesiste; korkuluk, boyama, pencere ve kapı, durak ve demir merdiven çalışması yapan Maltepe Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki okullarda, istinat duvarı yapımından asfalt çalışmasına, demir korkuluktan tel örgü yapımına, taş kaplamadan bordür döşenmesine kadar bir dizi hizmet yürüttü. Ayrıca Maltepe genelindeki tüm okullara, derslik ve malzeme taşınması ile ilgili araç ve malzeme yardımı yapılırken, kış aylarında da tuzlama çalışması yapıldı.

 
İBADETHANELERE TAM HİZMET
Öte yandan Maltepe’de bulunan ibadethanelerde, tuvalet, şadırvan, çevre tanziminden kalorifer tesisatına; çevre düzenlemesinden bakım, onarım ve tadilat işlemlerine; boyamadan duvar kaplaması, lavabo ve tuvalet yapımına; elektrik, mekanik ve sıhhi tesisat işlemlerinden asansör yapımına kadar birçok alanda hizmet gerçekleştirildi. İlçede bulunan tek kilise olan Altıntepe Protestan Kilisesi’ndeyse boyama, bahçe düzenlemesi ve bakım onarım çalışmaları yürütülürken, asansör de yapıldı. Ayrıca cemevlerini ibadethane olarak kabul eden Maltepe Belediyesi, yıllardır çeşitli nedenlerle bitirilemeyen Maltepe Cemevi için de kollarını sıvayarak, gerekli projelendirmeleri yaptı.

📆 10 Şubat 2015 Salı 11:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR