MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Olcay Özgon’le Yeniden.
Olcay Özgon’le Yeniden.

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği 13. Olağan Genel Kurulu derneğin merkezinde gerçekleştirildi.

Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin genel kuruluna Bursa CHP 2. Bölge Milletvekili,Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Yüksel Özkan,Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İzmir Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Abdürrahim Nursoy,Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu(B.G.F) Genel Başkanı Dr. Kader Özlem,Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Olcay ÖZGÖN, Bulgaristan Cumhuriyeti Başkonsolosluğu Ticari Konsolos Taşko Tomov ve Konsolosluk görevlileri, Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi İlker BAKİOĞLU, Kartal Belediyesi İYİ Parti Meclis üyesi İbrahim Yıldırım ATEŞ,Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar,KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Bilecikliler Derneği Başkanı Oktay Tepe, Elazığlılar Derneği Başkanı Ömer İçmeli, Kartal Belediyesi SP Başkan adayı Fehim HAVA, İzmit Balkanlılar Derneği Başkanı İhsan Topaloğlu, Trabzon Dernek Başkanı Salim Fidan Devlet Sanatçısı Rüstem AVCIve bazı STK temsilcileri katıldı.

TEK LİSTE İLE SEÇİM GERÇEKLEŞTİ


Genel Kurulun Divan Başkanlığını Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Adem Süsler, Divan üyeliklerini de eski başkanlar Nizamettin Yumurtacı,Halil Şener ve Onursal Başkan Zekeriya Kahraman yaptı.


Bir dakikalık saygı duruşu yapıldıktan sonra İstiklal Marşımızın okunmasının ardından yapılan yoklama sonuncunda çoğunluk sağlandığı belirtildi. Gündem maddeleri bir bir oylandıktan sonra seçimlere geçildi. Tek liste olarak gerçekleşen seçimde yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Olcay ÖZGÖN BAŞKAN
Nedret PELİTÇİ
İbrahim ÇİL,M.Uğur ÖZGİRGİN
Rıfat YAĞCI
İhsan YILMAZ
Gülnar ŞENTÜRK
Behra VAGAS
Hüseyin ÇITA
Fatma YILMAZ
Renginar MUTLU
Gülfize YALÇIN
Ayla KARAERSAL
Cengiz MIZRAK,Gizem UYGUR
Cüneyt ALSANCAK
İsmail KALANDER
Recep MUTLU
Günan KAHRAMAN
Beysim AKTAY
Cem YUMURTACI
TEŞEKKÜR ETTİ
Balkanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim kurulu Başkanı ve Kartal Belediyesi CHP Meclis üyesi ve Meclis 2. Başkanı Olcay ÖZGÖN,Genel Kurula katılan protokol ve dernek üyelerine katılımlarından dolayı TEŞEKKÜR ETTİ. Genel Kurulun ardından dernek binasında verilen iftar yemeğine de yoğun katılım özellikle dikkat çekti.

Galeri
📆 12 Mayıs 2019 Pazar 00:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR