MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ONLAR BİZE NİMETTİR YOK OLMAYACAKLAR
ONLAR BİZE NİMETTİR YOK OLMAYACAKLAR

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Deniz Karacan kendi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında, yeşile verdiği değeri dile getirmiş.


Park ve Bahçelerde düzenleme yaparken kendilerine gelen talepleri titizlikle inceleyip, dikkate alarak var olan ağaçları vatandaşı mağdur etmeden nasıl koruyabiliriz, onların bu doğal güzelliklerden nasıl faydalanadırabiliriz çalışmaları yapmış ve doğaya ve yeşile ne kadar değer verdiğiniz bizlerle paylaşmış.

”Sevgili ve saygıdeğer komşularım, büyüklerim küçüklerim..

Her canlının yaşam hakkı vardır..
Bu hakkı kendimizce haklı nedenler ile elinden alamayız.bu bir bitki dahi olsa üzerinde düşünmeliyiz..


Bildiğiniz üzere bitkiler canlı sınıfına giren, tüm amacı insanlığa ve doğaya hizmet etmek olan çevremizin güzelliğini sağlayan yapılarımızdır..


Bugün bu paylaşımımı yapma nedenim sizleri vicdana davet etmek ve çevremize bunları anlatma gayretim de yardımınıza ihtiyacımın oluşudur..
Son yıllarda özellikle meyve ağaçlarına karşı meyvesini dökmesi nedeni ile kesim talepleri gelmektedir..yada manzara engeli nedeni ile..duvarıma yaslandı, elektrik tellerine değiyor..


Yazdığım sebepler yeşili yok etme hakkını bizlere vermiyor ve İnanın veremez..Ben hayatımı İnanın buna adadım..benim için kuşlar, kelebekler, karıncalar veee yeşil çok kıymetli..sizlere Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırlatmak isterim..


Bir ağaç için yüzen evin hikayesini bilmeyen yoktur..onun izindeysek ondan öğrendiysek bir çalı için mücadele etmenizi istiyorum..etrafınıza tuhaf gelebilir yılmayın..çocuklarımızın geleceği temiz hava ve onlara yaşanabilir bir hayat bırakmak bizim görevimiz”…
Saygılar
Deniz Karacan

Galeri
📆 31 Mayıs 2020 Pazar 19:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR