MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Op. Dr. Altınok Öz ezber bozdu.
Op. Dr. Altınok Öz ezber bozdu.

BAŞKAN ALTINOK ÖZ’DEN ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı Kartal’da coşkuyla kutlandı. Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreninde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ezber bozdu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Kartal’da coşkuyla kutlandı. Sabah saatlerinde Kartal Meydanı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk heykeline çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk, CHP Milletvekili adayları Oğuz Kaan Salıcı, Metin Ağırman, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Şenay, Kartal İlçe Emniyet Müdürü Efkan Korkmaz, Kartal Halk Eğitim Müdürü Resul Özdemir, CHP Kartal Belediyesi Meclis Başkan vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ömer Fethi Gürer, Gülcemal Fidan, Belediye Meclis üyeleri, Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Gürsel Öğüt, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve Kartallılar katıldı.


altinok-19 mayis(2)

Başkan Altınok Öz ezber bozdu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda bir ilk yaşandı. Çelenk koyma töreninde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ezberleri bozdu. Geçtiğimiz yıllarda düzenlenen resmi törenlerden farklıl olarak Op. Dr. Başkan Altınok Öz, bu bayramda Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in çelenk koymasını istedi. Belediye adına Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’in Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Ardından Op. Dr. Başkan Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç ve Kadın Kolları Başkanı Refika Öztürk ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi adına Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Op. Dr. Başkan Altınok Öz, “Gereken mesaj gerekli yerlere iletilmiştir.” şeklinde kısa ve öz bir açıklama yaptı.

altinok-19 mayis (3) unnamed (4)

Törenin ardından Kartal Belediyesi Halk Dansları, Kartal Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezi jimnastik grubu, Kartal Jimnastik Federasyonu Kulübü, Kutlu Aktaş İlköğretim Okulu darbuka ritim topluluğu ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü karate gösterileri ile son buldu.

Galeri
📆 20 Mayıs 2015 Çarşamba 13:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR