MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Orçul’da Birlik için Kartal’da Birlik için yola çıktık
Orçul’da Birlik için Kartal’da Birlik için yola çıktık

 

 

 

 

Orçul Birlik ve beraberlik platformu yoneticileri bu platformu neden kurduklari ve amaçlari hakkinda bilgi verdiler. Kamuoyunun merak ettigi sorulari acıklayıcı bir basin bildirisi duzenlediler.

Değerli Dostlarımız ;

Orçul’un birlik ve dayanışmasını sağlamak için kurmuş olduğumuz Orçul Birlik Platformu çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.

 

Çeşitli sosyal ve kültürel etkinler yapılması konusunda çalışmalara başlamış bulunuyoruz. Bunlarla ilgili önümüzdeki günlerde bilgilendirme yapacağız. Ancak önümüzde bulunan Yerel Seçimler süreci ile alakalı bir açıklama yapmamız kaçınılmaz olmuştur.

Orçul Birlik Platformu ‘ unda bulunan 12 köyün dernek başkanı ve yöneticileri ile yaptığımız toplantıda bu konu ile ilgili bir karar almış bulunmaktayız. Hiçbir dernek başkanı ve dernek yöneticisi belediye meclis üyeliğine aday adayı olmayacaktır. Bu kararı oy birliği ile aldığımızı özellikle ifade etmek isteriz.
Orçullu dost ve akrabalarımızın yaşadığı tüm bölgelerde bütün aday adaylarına eşit mesafede olacağız. Hiç kimseye taraf olmayacağız. Ancak aday adaylık sürecinden sonra adayın kesinleşmesi ile birlikte var gücümüzle adayımızın kazanması için çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Orçul Birlik Platformu olarak birliğimizin güçlenmesi adına platform içinde bulunmayan köylerimizin aramıza katılması ile ilgili gerekli görüşmeler yeniden yapılacaktır. Bütün Orçul Yöresi köylerinin içinde yer aldığı bir birliktelik için her türlü çabayı göstereceğimizi burada sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla
ORÇUL BİRLİK PLATFORMU

📆 17 Ekim 2018 Çarşamba 19:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR