MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Organ Bağışla Hayat Kurtar
Organ Bağışla Hayat Kurtar

Medicana Çamlıca Hastanesi’nde organ nakli ameliyatını başarıyla atlatıp, sağlığına kavuşan organ nakil hastaları, Çengelköy Spor Kulübü Futbol takımı ile bir araya gelerek, futbol maçı yaptılar.

 

30 Temmuz Perşembe günü, Çengelköy Spor Kulübü Rasathane Tesislerinde; Organ bağışı ve nakli konusundaki bilgi ve farkındalığın arttırılması amacıyla düzenlenen “Organ Bağışla Hayat Kurtar” etkinliği kapsamında, böbrek nakli olan hastalar ve Çengelköy Sporlu futbolcular, futbol maçı yaparak eğlenceli saatler geçirdiler.

 

BAĞIŞLANAN HER ORGAN HAYATA TUTUNAN BİR İNSANDIR

 

Futbol maçı öncesinde, katılımcılara organ bağışı ve nakli konusunda bilgi veren Medicana Çamlıca Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Alp Gürkan; “Organ nakli olan bireyler diğer sağlıklı insanlar gibi spor yapabiliyor, normal hayatlarına devam edebiliyor. Ülkemizde organ bekleme listelerinde hasta sayıları giderek artarken, yapılan organ bağışları ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalıyor.”dedi

 

Çengelköy Spor Kulübü’ne, organ bağışı konusunda gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür eden Prof. Dr. Alp Gürkan;‘’Eğer bir şeyleri gömmeniz gerekiyorsa; hatalarınızı, kusurlarınızı, insanlara olan önyargılarınızı gömün. Bir kişi organlarını bağışlayarak birçok insana yaşama şansı verebilir. ’’ mesajını verdi.

📆 31 Temmuz 2015 Cuma 12:57   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR