MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ÖZ BALKAN GÜCÜ SPOR İLE SELANİK PAOK FUTBOL KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET
ÖZ BALKAN GÜCÜ SPOR İLE SELANİK PAOK FUTBOL KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E ZİYARET

 

Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği ile Selanik Paok Futbol Kulübü oynayacakları futbol maçı öncesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanı Vasfiye Yılmaz, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen ile Selanik Paok Futbol Kulübü Antrenörü Filatos Pelios, Selanik Paok Futbol Kulübü yöneticileri, Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

Yunan Ziyaretçilerden Başkan Altınok Öz’e Teşekkür

 

Ziyaretin devamında Selanik Paok Futbol Kulübü Antrenörü Filatos Pelios, tercüman eşliğinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Antrenör Pelios, Kartal’da çok iyi ağırlandıklarını belirterek, Başkan Altınok Öz’ü de Selanik’te görmekten çok mutlu olacaklarını ifade etti.

 

Başkan Altınok Öz’den Yunan Misafirlerine Dostluk Mesajı

 

Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve antrenör Pelios’a teşekkür ederek Yunan ve Türk halkının kardeş iki halk olduğunu ve sporu iki halkın yakınlaşması için önemli bir işlev olarak gördüğünü sözlerine ekledi.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek Türk ve Yunan kültürünün birbirine çok yakın iki kültür olduğunu, iki halkın arasında kurulacak dostlukta siyasilere ciddi görevler düştüğünü söyledi. Başkan Altınok Öz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Selanik’te doğmasından dolayı da Türkler için Selanik’in ayrı bir yeri olduğunu sözlerine ekledi.

 

“Bir Fincan Kahvenin 40 Yıl Hatırı Vardır”

 

Ziyaretin sonunda Öz Balkan Gücü Kartal Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketi takdim ederken, Selanik Paok Futbol Kulubü Antrenörü Filatos Pelios ise teşekkür plaketi ile Paok takımının 1926-2005 yılları arasındaki spor aktivitelerini anlatan Yunanca bir kitap hediye etti. Başkan Altınok Öz ise tüm misafirlerine Kartal Belediyesi logolu fincan takımı hediye ederek, “Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır. Dileriz ki, bu fincanlarla kahve içtiğinizde İstanbul’u ve Kartal’ı hatırlarsınız. Sizleri güzel Kartal’ımızda tekrar görmek bizleri çok mutlu edecektir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

6 Ek

 

 

📆 19 Aralık 2017 Salı 15:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR