MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”Öz Balkan Gücü Spor ve Kültür Derneği Kahvaltıda Buluştu”
”Öz Balkan Gücü Spor ve Kültür Derneği Kahvaltıda Buluştu”

Kartal Yakacıkta bulunan  Öz Balkan gücü spor ve Kültür derneği  Yakacık Aydos Cennet bahçesinde kahvaltı etkinliği düzenledi..

Kahvaltıya; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal ilçe Başkan Yardımcısı Nebahat Yeleser,Kartal Belediye başkanı Gökhan Yüksel,Öz Balkan gücü Spor ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Erişen, Spor bölüm Başkanı  Fikret Poyrazoğ’lu Öz Balkan Gücü Spor Kulübü oyuncuları ve üyeler katıldı..

Balkan kültürünü korumak ve yaşatmak amacıyla derneği kurduklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Erişen ”Derneğimizin düzenlediği kahvaltıya katıldığınız için teşekkür ederim. Balkan ve spor Kültür  derneğimizin kurulma amacı ,öncelikle Balkan Ülkeleri ve sonra Avrupa Ülkeleri masterler ile futbol dostluk karşılaştırmaları Kültürel ve sportif etkileşim sağlamak istiyoruz..

Bu anlamda bir hedefimiz ve sloganımız var”Sahada ve Balkanlar’da  basmadık yer bırakmak istemiyoruz.” Yakın bir zamanda Yunanistan’da Paok ve Bulgaristan’dan Plovdiv ile 2  dostluk Maçı yaptık..11 Mayıs ‘ta Plovdiv’de  ilk maçın rövanşını oynayacağız .Sosyal sorumluluk projeleri ile de bu kültürümüzü tanıtıyoruz” dedi.

Muammer Çelebi;Birlikteliği Sağlamak Önemli.

Kahvaltı Etkinliğine katılan (CHP)Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi söz alarak şu ifadeleri kullandı..

Bugün burada bu birlikteliği sağlamış olmak  önemli. Kültürünüzü yaşatmak için böylesi etkinlikler ve birliktelikler çok anlamlı , ülkemizin geçtiği bu zor dönemde birlikteliği sağlamak   Bugünde bunun örneğini fazlasıyla görüyoruz” burada sizlerle olmak çok anlamlı ,bildiğiniz üzere genel seçimlere hazırlanıyoruz Ülkemiz  Ve Cumhuriyetimiz için dönüm noktası olan seçimlerde sizlerden destek istiyorum . Herkese afiyet olsun saygılar sunarım dedi..

Haber Foto;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 29 Nisan 2018 Pazar 22:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR