MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » Ozan Tufan: “Avrupa Şampiyonası Benim İçin Büyük Gurur”
Ozan Tufan: “Avrupa Şampiyonası Benim İçin Büyük Gurur”

Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Ozan Tufan, İzlanda karşılaşmasının ardından, “Bu yaşımda A Milli Takım’la Avrupa Şampiyonası’na gitmek benim için büyük gurur” dedi.

 
Fenerbahçeli oyuncular Ozan Tufan ve Josef de Souza, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade ederek, hedeflerinin galibiyet olduğunu söylediler.
Ozan Tufan ve Brezilyalı oyuncu Josef de Souza, FB TV’ye açıklamalarda bulundu. İzlanda karşısında ay-yıldızlı formayı giyen Ozan Tufan, galibiyet ile ilgili olarak, “Fransa’ya gidiyoruz. Bu bizi çok sevindirdi. Milli takımdaki ağabeylerim ve kardeşlerimle bu mutluluğu hep beraber yaşadık. Bunun tarifi anlatılamaz, gitmeden de söylenemez ama ben şimdiden o duyguyu yaşıyorum. Bu yaşımda A Milli Takım’la Avrupa Şampiyonası’na gitmek benim için büyük gurur. İnanılmaz bir şey. Hollanda’nın saf dışı kaldığı, Türkiye’nin Avrupa Şampiyonası’na gittiği; 2008’den sonra böyle bir başarı yakalanması ve benim kadroda olmam hem onur hem de gurur verici” dedi.

 
“HEYECANDAN UYUYAMADIM”
Heyecandan uyuyamadığını belirten Ozan Tufan, “Gece 05.00’te geldik, sabaha kadar uyuyamadım. Sabah idmana geldim. İdmandan sonra tekrar yatmaya gittim, uykum var ama heyecandan uyuyamıyorum. Nasıl olacak? Yazın Fransa’ya gidilecek ama yaza kadar nasıl bekleyeceğiz? Bu duygu açıkçası anlatılamaz. Çok mutlu ve gurur verici” diye konuştu.
“KAYSERİSPOR MAÇINA EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
Şimdi hafta sonu oynayacakları Kayserispor maçına odaklandıklarını söyleyen milli oyuncu, “Bütün konsantrasyonumuz milli takımdaydı ama şimdi Fenerbahçe’ye döndük. Bütün konsantrasyonumuzu şimdi buraya vereceğiz. İdmanlara başladık, Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takıma tekrar adaptasyonu sağladık. Kayserispor maçına 3 puan için çıkacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp, galip ayrılmayı hedefliyoruz. İstanbul’a 3 puanla dönmek istiyoruz. Erken bir gol bulmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 
JOSEF DE SOUZA: “FENERBAHÇE’NİN AİT OLDUĞU YER ZİRVEDİR”
Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza ise Kayserispor karşılaşması hakkında, “Geçtiğimiz haftadan itibaren çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Milli takımda olan arkadaşlarımızdan ayrı çalışmak zorunda kaldık. Başarılı bir haftayı geride bıraktık diyebilirim. Bugün milli takımlarda olan arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Bu sayede hep birlikte çalışma fırsatı da bulduk. Pazar gününe kadar maç hakkında da takım içinde konuşacağız ve bu konuştuklarımızı sahada uygulayacağız. En iyi şekilde Kayserispor maçına hazır olmak istiyoruz. Şu anda kaybedilmiş bir liderlik durumu var ve bizim ait olduğumuz yer, liderlik koltuğudur. Şu anda geriye düşmüş olsak da liderliği almak istiyoruz. Liderliği almak için önümüzdeki maçları kazanmamız gerektiğinin farkındayız. Sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Her şeyin normale dönmesini istiyoruz ve bu da bizim lider olmamızla ilgili. Fenerbahçe’nin ait olduğu yer; zirvedir, liderliktir. Kendim için bir şeyler söylemek gerekirse de, yüzde yüz hazırım. Fiziksel anlamda kendimi çok iyi hissediyorum. Maç oynayabilecek durumdayım. Takımıma yardımcı olabilecek seviyedeyim. Umarım her şey yolunda gider. Bizim hedefimiz bu hafta 3 puanı almak” şeklinde konuştu.
“BAZI ŞEYLERİN NORMALLEŞMESİNE İZİN VEREMEM”
Basında hakkında çıkan haberlere de açıklık getiren başarılı oyuncu, “Dün, Türk bir arkadaşım yayın organında çıkmış röportajımı yolladı. Bana, ‘böyle bir röportaj yaptın mı?’ diye sordu. Ben de kesinlikle böyle bir röportaj yapmadığımı söyledim. Daha sonra bu durumu kulübümüzdeki yetkililerle paylaştım. Ben buradan şu mesajı vermek istiyorum; böyle şeylerin normalleşmesine izin vermek istemiyorum. Benim ağzımdan çıkan röportajları, kulüp yayın organlarından okumadıkça inanmayın, çünkü ben sadece Fenerbahçe Televizyonu’na konuşuyorum. Görüşlerimi sadece kulüp yayın organlarıyla ya da kulübümüzün izin verdiği yayın organlarıyla paylaşıyorum. Bu nedenle dün benim ağzımdan yazılan röportaj, kesinlikle yalandır ve böyle bir şeyin normalleşmesine izin vermek istemiyorum. Eğer şimdi açıklamazsak ileride daha kötü şeyler yazabilirler. Daha ağır yalanlarda bulunabilirler. Bu tarz şeyler olmadan ben bu yalanları önlemek istiyorum. Bir kez daha belirtmek isterim, benim ağzımdan yazılan röportaj kesinlikle yalandır ve bunu taraftarlarımızla paylaşmak istedim” açıklamasını yaptı.

Etiketler:
📆 16 Ekim 2015 Cuma 09:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR