MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Özde Haber’den Dayanışma Gecesi
Özde Haber’den Dayanışma Gecesi

Özde Haber Gazetesi sahibi selim akdoğan ve ekibinin gerçekleştirdiği dayanışma gecesi Kartal Samare Restaurantta siyaset, iş dünyası ve yerel basının katılımı ile gerçekleştirildi.

 Özde Haber Gazetesi sahibi selim akdoğan ve ekibinin gerçekleştirdiği dayanışma gecesi Kartal Samare Restaurantta siyaset, iş dünyası ve yerel basının katılımı ile gerçekleştirildi.

Program açılış konuşmasını gerçekleştiren Özde Haber Sahibi Selim Akdoğan “ saygıdeğer konuklarım hepiniz hoş geldiniz. Bir yerel gazetenin gecesinde bulunuyorsunuz. Bizim en büyük arzumuz yerelimizde yüz yüze olduğumuz insanlarla bir araya gelmek. Bizler bu geceyi yapmayı planlarken hedefimizde bu vardı. Gecenin sahibi aslında kızım Funda Akdoğan kendisi meslek dersleri öğretmenidir. Şuan Sakarya üniversitesinde yüksek lisans yapıyor. Lisans tezini sunması gerektiği için bu gece aramıza katılamadı. Bu aksaklıktan dolayı hepinizden özür diliyorum.

Biz yerel basının işi çok zor çünkü bir yazı yazmaya kalktığımız zaman her gün yüz yüze olduğumuz insanlara eleştirimi yapalım, övgümü yapalım diye düşünüyoruz. Neden mi hangisini yaparsak yapalım onun karşılığını buluyoruz. Ama ulusal öyle değil. Ulusal gazeteci yazısını yazar kurumuna teslim eder ondan sonra kıyamet kopsa umurunda olmaz. Çünkü onların geliri Basım İlam Kurumundan karşılanır. Anadolu da ise devlet tarafından karşılanırken İstanbul, Ankara ve İzmir yerel Gazeteleri ise gazetecinin çabasına kalıyor. Bu sebeple tek kaynağımız, tek dostumuz, tek desteğimiz yerel yönetimler, siyasiler, iş adamlarımız ve siz değerli konuklarımızsınız. Gecemize katıldığınız için hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Galeri
📆 13 Aralık 2018 Perşembe 15:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR