MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Politika, Toplum » ÖZDE TV’NİN KONUĞU OLAN ŞAHİN ”BİZİM DAVAMIZ TÜRKİYE DAVASI”
ÖZDE TV’NİN KONUĞU OLAN ŞAHİN ”BİZİM DAVAMIZ TÜRKİYE DAVASI”

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan’ı Av.İsa Mesih Şahin Özde Tv’de yayınlanan gündeme dair programında Nuray Yılmaz’ın konuğu oldu.


Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığında gerçekleştirilen programda İl Başkanı şahin gazeteci Nuray Yılmaz’ın sorularına içtenlikle cevap verip Partisi hakkında bilgiler verdi.

Bizim davamız Türkiye davası diyerek, Gelecek Partisinin kurulurken çok farklı bir şey yapıldı diyerek sözlerine başlayan Şahin sözlerine şöyle devam etti.


” Gelecek Partisi kurulurken alışa gelmişin dışında bir şey yapıldı ve önce kurucular belirlendi. 152 kişilik kurucular belirlendikten sonra o kurucular partinin kuruluş aşamasında beraber kararlar aldılar, tüzüğünü belirlediler, isim de o aşamada beraber belirlendi.


Gelecek partisinde her kesimden , her inanıştan , her düşünceden vatandaşlarımıza yer vardır, yeterki Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne aykırı düşünceye sahip olmasın.


Gençlerimize ve kadınlarımıza partimizde çok önemli görevler vereceğiz, Partimizin adından da anlaşılacağı gibi yakın gelecekte iktidar olacak Partimizin geleceğimizi inşaa ederken gençlerimizle ve kadınlarımızla beraber yürütecekleri çok önemli çalışmaları olacak.


Parlementer sisteme döneceğiz tabiki ama , eskisinden daha farklı güçlü bir meclis anlayışı ile yeniden düzenlenmiş bir parlementer sistem olacak.
Tüm yetki Başbakan ve Bakanların denetiminde olup Cumhurbaşkanlığı makamı sembolik bir makam olacak, Ülkeyi yöneten güçlü bir meclisin var olması daha sağlıklı kararlar alınmasına da vesile olacak”…

diyen Şahinin açıklamalarını haberimizde var olan videodan daha detaylı izleyebilirsiniz….

Galeri
📆 18 Aralık 2020 Cuma 12:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR