MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ÖZEL ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ
ÖZEL ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

Küçükçekmece Belediyesi,  ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla özel çocuklara özel şenlik düzenledi..

Yıldırım Beyazıt Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin bahçesinde Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikte, engelli öğrenciler gün boyu eğlendi. Okul bahçesine kurulan şişme oyuncaklarla oynayan özel öğrenciler, bayramlarını gönüllerince kutlama fırsatı buldu. Palyaçoların gösterisiyle kahkahaya boğulan çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.  Küçükçekmece Belediyesi tarafından şenliğe katılanlara pamuk şeker, mısır, meyveli yoğurt, süt  ve içecek ikramı da yapıldı.

“BAŞKAN KARADENİZ’E TEŞEKKÜRLER”

Yıldırım Beyazıt Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Mehmet Akıncı da çocuklar için böylesine önemli bir günde onları bu kadar mutlu eden bir etkinliğe imza attığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e teşekkür etti.

📆 24 Nisan 2018 Salı 21:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR