MENÜ ☰
ARTDUŞ
Eylül 2024
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » ÖZLEM CENDERE DOĞAN ” Kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum”.
ÖZLEM CENDERE DOĞAN ” Kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum”.

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olan gıda mühendisi Özlem Cendere Doğan,bugün ilçe Başkanlığında yoğun partili Kadın üyelerin katılımıyla adaylık açıklamasını yaptı .

Program mevcut CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa’nın konuşması ile başladı.

Daha sonra Özlem Cendere Doğan,kendini tanıtarak konuşmasına başladı. Cendere Doğan’ın konuşmasının ara başlıkları,birlik,beraberlik oldu .

Özlem Cendere Doğan,Kadın Kollarını dahada ileriye taşıyacağının sözünü verdi.

Adaylık açıklamasında konuşan Özlem Cendere Doğan,”Cumhuriyetimizin ve partimizin değerlerini savunmak ve daha ileriye taşımak için bu göreve talip oldum.

Kadınların toplumsal hayatta daha güçlü bir şekilde yer almasını sağlamak ve onların sesi olmak için çalışacağım. Kartal’daki tüm kadınlarımızın desteğiyle birlikte, daha güzel yarınlara yürüyeceğiz” Demokrasiyi ve özgürlüğü Türkiye Cumhuriyetine getiren, kadına seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Parti’nin neferi olarak kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Galeri
📆 31 Mayıs 2024 Cuma 09:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR