MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Pandemi sonrası çocuklar Doğa Kampı’nda buluştu
Pandemi sonrası çocuklar Doğa Kampı’nda buluştu

Maltepe Belediyesi, pandemi döneminde arkadaşlarıyla sosyalleşemeyen çocukları hem arkadaşlarıyla hem de doğa ile buluşturdu.

Polonezköy’de çocuklar için doğa kampı düzenleyen Maltepe Belediyesi antrenörler eşliğinde düzenlenen etkinliklerle hem çocukların eğlenmesini hem de spor yapmasını sağladı.

Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından pandemi dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar için ücretsiz doğa kampı düzenlendi. Polonezköy Kidslandpark’ta çeşitli yaş gruplarından 50’den fazla çocuğun katılımıyla düzenlenen ‘Doğa Kampı’ etkinliği gerçekleştirildi. Çocuklar birbirinden eğlenceli etkinlik ve yarışmalarla keyifli bir gün geçirdi.

Kamp eğitmenleri ve antrenörler eşliğinde farklı gruplar halinde çocuklar hem birbirleriyle yarıştı hem de eğlenceli anlar yaşadı. Survivor parkurunda birbirleriyle rekabet eden çocuklar ayrıca elmas bulma oyunları, doğa ve orman yürüşü, orman ağaçlarını ve bitki örtüsünü tanıma, ateş yakmayı öğrenme, çalılarla ve ağaçlarla ev yapımı, çadır yapımı, saksılarda bitki yetiştirme, doğal yaşam hayvanları tanıma gibi alanlarda etkinlikler düzenlendi. Hem yarışan, hem eğlenen, hem spor yapan, hem de sosyalleşen çocuklara ayrıca ilkyardım ve AFAD eğitimleri de verildi.

Galeri
📆 10 Temmuz 2021 Cumartesi 22:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR