MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ocak 2026
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik Belediyesi, Spor Kültürünü Sahaya Taşıyor
Pendik Belediyesi, Spor Kültürünü Sahaya Taşıyor

Pendik Belediyesi, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençleri voleybol branşıyla buluşturmak amacıyla öğrencileri voleybol maçlarına götürüyor. Geçen hafta Eczacıbaşı Dynavit – Vero Volley Milano maçına giden öğrenciler bu kez Eczacıbaşı Dynavit ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı arasında oynanan karşılaşmayı yerinde izledi.

Pendik Belediyesi, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençlere voleybol sevgisini aşılamak amacıyla öğrencileri uluslararası arenadaki önemli maçlara götürüyor. Bu kapsamda, Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, CEV Zeren Group Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Yunanistan’ın Olympiakos takımı arasında oynanan karşılaşmayı yerinde izleme fırsatı buldu.

Oyuncuların performansını canlı olarak izleyen öğrenciler büyük heyecana sahne olan maçta keyifli anlar geçirdi. Geçtiğimiz hafta da Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, aynı salonda oynanan Eczacıbaşı Dynavit – Vero Volley Milano maçına katılmıştı. Pendik Belediyesi, önümüzdeki dönemlerde de öğrencileri voleybol müsabakalarına götürmeye devam ederek gençlerin spora olan ilgisini artırmayı hedefliyor.

📆 19 Ocak 2026 Pazartesi 10:45   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR