MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik Belediyesi, yeni kurs döneminde farklı branşlarda sanat ve meslek edindirme kursları açıyor
Pendik Belediyesi, yeni kurs döneminde farklı branşlarda sanat ve meslek edindirme kursları açıyor

Pendik Belediyesi tarafından yürütülen iş-meslek kursları, kültür merkezleri ve halk eğitim merkezlerinde devam ediyor. Sınırlı kontenjanla pandemi kurallarınca oluşturulan steril ortamlarda düzenlenen eğitimlere kayıt olan kursiyerler, farklı alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Pendik Belediyesinin düzenlediği sanat, yabancı dil, meslek eğitimi ve daha birçok alandaki kurslar devam ediyor. Pendikli vatandaşların başvuru yaparak katılabildiği kurslarda farklı alanlarda eğitimler veriliyor. Pandemide önce online olarak daha sonra kontrollü olarak yüz yüze devam eden eğitimlerde vatandaşlar, ilgi alanlarına uygun eğitimleri alabiliyor. Pendik Belediyesi tesislerinde devam eden kurslar, branşlarında uzman eğitmenler önderliğinde gerçekleştiriliyor. Eğitimlerde maske ve mesafe kuralına uyulmasının yanı sıra kursiyerlerin kullanması için temin edilen malzemeler de her defasında dezenfekte ediliyor.

Geçtiğimiz ay; tekstil, bilişim, yabancı dil, diksiyon, peyzaj, tarım ve yetiştiricilik, dikiş, dokumacılık ve sanat alanlarında 10 adet yeni kurs eğitime açıldı. Pandemi kurallarınca oluşturulan steril ve sağlıklı ortamlarda, sınırlı kontenjanla gerçekleştirilen kurslarda pek çok vatandaş eğitimini tamamladı.

Yeni dönemde listeye farklı branşlarda kurslar eklenecek

2021 yılı için planlanan kurslar arasında; web tasarımı, e-ticaret, İngilizce ve Arapça, muhasebe ve kuaförlük kursları ile KOSGEB girişimcilik ve Photoshop eğitimleri yer alıyor. Eğitimler, kursiyerlerin kullanımı için ilgili materyallerin bulunduğu Kavakpınar Ahmedi Hani Kültür Merkezi, Ali Ulvi Kurucu Bilgi Evi ve Spor Merkezi, Pendik Engelsiz Yaşam Merkezi, Hamit Aytaç Kültür Merkezi, Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve ve Spor Merkezi ile Halk Eğitim Merkezi Binası’nda sürdürülüyor. Kurslarla alakalı tüm bilgilere pendik.bel.tr adresinde yer alan Kültür Sanat Menüsü ve “Kurslar” sayfasından ulaşılabiliyor. Kurslara başvuru yapmak isteyenlerin aynı sitede yer alan E-Belediye Menüsü “Başvuru – Kurs Başvuru” kısmına tıklaması gerekiyor.

Mart ayında yeni başlayacak kurslar hangileri ?

Mantar Yetiştiriciliği

Makrome Örgü Kursu

Geleneksel El Nakışları Kursu 

Galeri
📆 08 Mart 2021 Pazartesi 10:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR