MENÜ ☰
ARTDUŞ
Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Pendik’te 147 bin öğrenci yaz tatiline girdi
Pendik’te 147 bin öğrenci yaz tatiline girdi

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Mustafa Karuşağı İlkokulu’ndaki karne dağıtım törenine katılarak  öğrencilerin karne  sevincini paylaştı. Törende konuşan Başkan Ahmet Cin velilere “Belediyemizin kültürel, sportif alanlarda kursları var. Çocuklarımızı buralara gönderebilirsiniz” dedi. Öğrencilere ise erken yaşta okumanın önemine dikkat çekerek “Tabii ki tatil yapacaksınız ancak; bu yaşta öğrenilecek bilgiler sünger gibi çekilir. Okumayı ihmal etmeyin” tavsiyesinde bulundu.

2023-2024 Eğitim – Öğretim yılının sona ermesiyle Pendik’te 147 bin öğrenci yaz tatiline girdi. İlçe genelindeki okullarda karne törenleri düzenlendi.  Mustafa Karuşağı İlkokulu’nda  düzenlenen karne törenine ise Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin katıldı. Okulun hazırladığı yıl sonu gösterilerini izleyen Başkan Ahmet Cin, ardından Kaymakam Mehmet Yıldız ve beraberindekilerle birlikte sınıfları gezerek öğrencilere karnelerini verdi.   

Hem velilere hem de öğrencilere tavsiyelerde bulundu

Karne dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Ahmet Cin öğretmenlerin yorucu bir dönemi geride bıraktıklarını belirterek  gösterdikleri sabır ve emeklerden dolayı teşekkür etti. Konuşmasında velilere tavsiyede bulunan Başkan Ahmet Cin “Okulların kapanması anneler açısında sıkıntı olabilir. Ama yapılacak çok aktiviteler var.  Belediyemizin hem kültürel hem de sportif alanlarda kursları var. Çocuklarınızı buralara gönderebilirsiniz.” Dedi. Öğrencilere de tavsiyede bulunan Başkan Ahmet Cin “Tabiî ki tatil yapacaksınız ancak;  bu yaşta öğrenilecek bilgiler sünger gibi çekilir.” diyerek erken yaşta okumanın önemine dikkat çekti.

📆 14 Haziran 2024 Cuma 15:31   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR